jariekilpinen Terävöitetään maahanmuuttopolitiikkaa! Säilytetään lintukotomme!

Paperittomien luoma uhka todellisuutta

Maassa ei pitäisi olla ilman maassaolo oikeutta liikkumassa ketään. Mikäli tavataan paperiton pitää ottaa säilöön ja poistaa mahdollisimman nopeasti.

Tilaisuudessa jossa kerrotaan että ei saa oleskelulupaa, niin pitäisi ottaa kiinni ja pitää kiinniotettuna kunnes saadaan poistettua maasta.

Kenenkään ei pidä auttaa paperittomia vaan ilmoitus poliisille. On meidän kaikkien etu ettei täällä  liiku ketään ilman maassaolo oikeutta. Lisää turvallisuutta kun tiedetään ketä liikkuu maassamme. Me emme halua tänne NO GO -alueita.

Jos valtio todennut ettei ole maassaolo oikeutta, niin se tarkoittaa että ei oikeutta oleskella maassa minkä takia pitää ottaa kiinni ja henkilö päästetään menemään kun lähtee valvotusti maasta.

Kirkon eikä minkään tahon pidä pitää hätämajoituksia paperittomille. Heidän pitää poistua maasta eikä jäädä tänne. Meillä ei ole varaa olla koko maailman sossu ja emme voi auttaa kaikkia köyhiä jotka tänne haluavat. Me otamme jo nyt velkaa ja ei ole mitään järkeä velkaantua maahantulijoiden vuoksi lisää.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (16 kommenttia)

Käyttäjän Lokari kuva
Pekka Pihlanto

Ellei paperittomia saada poistetuksi maasta, koko turvapaikanhakujärjestelmä menettää merkityksensä. Kun onnistuu pääsemään maahan, sen jälkeen voi oleskella täällä joko oleskeluluvalla tai luvatta.

Niko Sillanpää

Juuri näin. En tosin ole aivan varma, onko tämä tosin huono asia. Kansainvälisen suojelun legitimiteetin menetys nimittäin helpottaa koko järjestelmän reformia tai lopettamista velvoittavana tai rajaamista vain kehittyneiden maiden väliseksi.

Käyttäjän jariekilpinen kuva
Jari Kilpinen

Suomella ei ole varaa elättää kaikkia jotka tänne haluavat tulla. On sen takia tärkeää vain ne joilla lupa oleskella saavat olla ja muut pitää poistaa maasta.

Käyttäjän jukkamikkola kuva
Jukka Mikkola

Mitä tulee paperittomien säilöönottoon, niin Euroopan ihmisoikeussopimus ei aseta sille esteitä. Euroopan ihmisoikeussopimus sanoo:

5 artikla

Oikeus vapauteen ja turvallisuuteen

1. Jokaisella on oikeus vapauteen ja henkilökohtaiseen turvallisuuteen. Keneltäkään ei saa riistää hänen vapauttaan, paitsi seuraavissa tapauksissa ja lain määräämässä järjestyksessä:
f) henkilö pidätetään tai häneltä riistetään vapaus lain nojalla, jotta estettäisiin hänen laiton maahantulonsa, tai jos on ryhdytty toimiin hänen karkottamisekseen tai luovuttamisekseen.

Poliisin tilaston mukaan naisiin kohdistuvat seksuaalirikokset ovat lisääntyneet verrattaessa lukuja ajanjaksolla tammi-syyskuu 2015 lukuihin tammi-syyskuu 2016. Seksuaalirikokset yhteensä lisääntyivät 19,93 %. Raiskausrikokset lisääntyivät 13,52 %, Muut seksuaalirikokset 58,19 % ja seksuaaliahdistelurikokset 181,17 %.
Tilasto ei kerro ulkomaalaisten osuutta, mutta se tulee nähdäkseni esille myös julkisuudessa esillä olleiden seksuaaliahdistelujen kohdalla. Tapauksia oli tammi-syyskuussa 2015 yhteensä 154 kappaletta, kun viime vuonna luku oli kohonnut 433 kappaleeseen. Lisäystä oli edelliseen ajanjaksoon verrattuna 279 kappaletta. Suomalaisen miehen kunnioitus naissukupuolta kohtaan lähtee jo lapsuudesta. Seksuaalinen ahdistelu on poikkeuksia lukuun ottamatta vierasta.

Käyttäjän AriKuivanen kuva
Ari Kuivanen

Ihmettelen tätä persuedustajien valittamista maahanmuuton ongelmiin.Tehän olette hallituksessa hoitamassa tätä asiaa, miksi ette tee mitään.Vastaukseksi ei riitä kokkareiden ja kepun ylivalta.Turha siis yrittää kerätä pisteitä kaksilla rattailla.

Käyttäjän jariekilpinen kuva
Jari Kilpinen

Lähdinkin mukaan koska pitää saada tehtyä enemmän ja olen samaa mieltä että ei ole tehty tarpeeksi, mutta kuitenkin saatu myös aikaan kiristyksiä. Missään muussa puolueessa ei olla maahanmuuton rajoituksen kannalla vaan ollaan jopa paperittomille antamassa yöpaikkoja. Samaten romaani kerjäläisille ei pidä antaa hätämajoitusta vaan lähettää kotimatkalle. EU:uun vapaa liikkuvuus antaa mahdollisuuden työnhakemiseen mutta jos kerjää niin silloin ei ole työtä hakemassa ja pitää lähettää kotimatkalle. On järjetöntä että kerjäläisille pitäisi antaa majoitus ja ravinto. Suomella ei ole varaa olla koko maailman sossu.

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Mitä muuten Persuministeri teki huomattuaan pääministerin kutsuneen maahan väkeä ?

Ei mitään.

Käyttäjän jariekilpinen kuva
Jari Kilpinen

Ministerin olisi pitänyt ottaa kantaa. Päämisterin ilmoitus että antaa kotinsa maahantulijoille, oli erittäin paha virhe arvio ja lisäsi kustannuksia kun tämä ilmoitus vielä meni ulkomaan tiedotusvälineisiin ja levisi laajalle.
Olisi pitänyt käännyttää samantien Ruotsiin maahantulijat ja vielä nytkin pitäisi valvoa rajoja eikä päästää maahan. Uskaltaa tehdä kuten Saksa, Tanska ja Ruotsi tekevät, Suomen pitäisi myös valvoa rajojaan.

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Kuten totesit.

Ihan totta, mediakiimainen järjetön ja rouva pääminsterin esittämä ( tuskin kuitenkaan hallituksen yhteisesti sopima ?? ) kutsuhuuto kiiri miljoonien korviin. Ja oli paha virhearvio. Ei saanut edes lisätyksi suosiotaan.

Kutsun seuraukset jäävät EU n historiaan Merkellin tekemän möläyksen rinnalle kertomaan, keitä oikeasti saamme kiittää, ainakin osittain, kansainvaelluksen seurauksista. Tulijoiden palauttaminen EU n omien sopimusten puitteissa olisi ollut täysin mahdollista.

Menikö tämä nyt sitten ihan oikein? Rva PM ja Juha siis selvästi sooloilivat, jos olen oikein ymmärtänyt.

Miten lienee, onko nyt Ministerismies Soini hyväksynyt hurskaan PM n touhustamisen seurauksena syntyneen menoerän maksattamisen kansan rahoilla ? Satoja miljoonia euroja, joka vuosi.

Torniosta pääsee tosiaan edelleen Suomeen kätevästi, savu ei katkea kertaakaan. Ruotsista on kadonnut satoja kielteisen päätöksen saaneita turvapaikanhakijoita. Ei löydy mistään. Norjaan, tai Tanskaan eivät muuten pääse. Mitä tekee Soini persuna, asian korjaamiseksi ja nopeasti. Ministerinä hänellä on avaimet ratkaisuun kädessä, vai mitä ?

Käyttäjän sirpaabdallah kuva
Sirpa Abdallah Vastaus kommenttiin #8

Jouko oletkos ihan varma ettei Ruotsista pääse poispäin? Eikös Ruotsin rajatarkastukset koske maahan tulevia? Näin olen ymmärtänyt.

Asiaa koskeva uutiskirjoitus, jossa kirjoitetaan "TARKASTUKSET Ruotsin rajoilla koskevat pääsääntöisesti Juutinrauman sillan yli Tanskasta tulevia matkustajia sekä maan etelä- ja länsiosista maahan pyrkiviä. Kyse on samanlaisista tarkastuksista kuin mitä tehdään kaikille Schengen-alueen ulkopuolelta tuleville matkustajille."
http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000002904114.html

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo Vastaus kommenttiin #12

Kyllä vaan. Olet oikeassa. Ruotsi varmaan päästää maasta ulos tulijat.

Norja, Tanska, eikä Eesti ei kuitenkaan " vastaanota " Ruotsista tulevia ilman asianmukaisia dokumentteja. Norjalla on tiukka rajavalvonta, samoin Tanskalla on poikkeustila päällä ja Eestiin ilman henkkareita ei laivalle ole mitään asiaa. Näin olen ymmärtänyt.

Suomi kyllä tackar & pockar ja tyydyttää samalla työvoimavajettaan huippuosaajilla. Ovathan nämä tulijat onneksi huippuosaajia. Kuten jossain vaiheessa kovasti meille vakuuteltiin. Persut mm ssa eivät ole edes yrittäneet saada rajaa kiinni. Tai jos ovatkin, niin aiheesta en ole nähnyt kirjoituksia. Ja Suomen länsirajalla loistaa ainoastaan katuvalot.

Käyttäjän eiltanen kuva
Eero Iltanen

Pakolaisasiasta voi tietysti olla monta montaa mieltä, mutta jos ilman oleskeluoikeutta olevia ei poisteta maasta, koko oleskelulupajärjestelmän tarkoitus häviää. Jos joku on eri mieltä, varmasti esim. moni koditon mielellään muuttaa sitten hänen luokseen asumaan.

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

Pakolaiskriisin taustalla ovat uskonnolliset ääriryhmittymät, joita on maailmassa muitakin kuin islamistijihadistit ja milosevicilais-putinilaiset ortodoksikristityt. Suomessakin ääripiireissä ilmeisesti kuvitellaan, että on riskittömämpää yrittää piilokäännyttää vierasuskoisia kristityiksi uusiksi kirkollisveronmaksajiksi kuin ottaa vastaan jo valmiiksi saman hengelliskulttuurin kasvatteja.

Iltalehdessä puhutaan esimerkin tekemisestä turvapaikkaa saamattomien/ansaitsemattomien eli paperittomien suhteen. En tiedä mihin tarvitaan esimerkkiä asiassa, jonka pitäisi olla selvähkö muutenkin, kun kyseessä ovat laittomasti maassa oleskelevat. Ainakaan onnistuneena ei voitane pitää sääliä herättäväksi tarkoitettua esimerkkiä, jonka toimittaja Nina Leinonen esittää Näkökulma-jutussaan: "Yksi esimerkki on viime keväänä Suomesta Irakiin palannut toimittaja. Viime viikonloppuna hänet pidätettiin. Syynä liian kriittinen artikkeli poliisipäälliköstä. Hän on edelleen pidätettynä."

Tuolla 'perusteellahan' Suomen pitäisi ottaa hoiviinsa melkein kaikki jotain kirjoittamaan uskaltavat venäläiset, valkovenäläiset, pohjoiskorealaiset, iranilaiset, kuubalaiset ja muut sananvapaudessa meitä huonommin menestyneiden maiden toimittajat ja blogistit. Varmaan parempiakin esimerkkejä löytyy, sillä moni muu kuin tuo taatusti on hengenvaarassa oikeastikin turvapaikkapäätöksen edellyttämässä tarkoituksessa ja saisi jäädä Suomeen hyväksyttävästä syystä vaikkapa syntyperäisen uskontokulttuurinsa vuoksi. Ei Suomi voi/saa ottaa hoiviinsa kaikkia toimittajia, jotka eivät lähtömaissaan saa kirjoittaa mitä haluavat, sillä sellaisia maita on ainakin puolet kaikista. http://www.iltalehti.fi/uutiset/201701102200051799...

Ääriuskonnollinen arkkipiispa Kari Mäkinen esiintyi Ylen Ykkösaamussa 9.4.2016 selviä tosiasioita tunnustamatta ja tuputtaen poliittisesti muodikkaita mutta älyllisesti epärehellisiä syy-seuraussuhteita muka nykyisen pakolaiskriisin aiheuttajiksi. Herra Mäkinen asiallisesti ottaen ymmärtääkseni valehteli, että viimeaikojen pakolaiskriisin keskeisimmät syyt ovat ilmastonmuutos ja 'valkoisen miehen' (suomalaistenkin!) synnit: "Eurooppalaisilla on jo historiallinen vastuu ja rooli maailman tilanteesta ajatellen esimerkiksi kolonialismin perintöä, jota länsimaat kantavat – niin sanottua 'valkoisen miehen taakkaa'".

Kirkko on instituutiona maallinen organisaatio, ja sen johdossa tulisi mielestäni osoittaa realismia uskonnollisen fanatismin ja/tai poliittisluontoisen pyrkyryyden ohellakin. Olisiko niin, että arkkipiispan ym. realistisuudeltaan tuonpuoleisessa elävien ajama linjaus kirkkoturvan ulottamisesta laittomasti maassaoleskeleviin on osoittautumassa siinä määrin kirkollisveronmaksajapakoa lisääväksi ääntenkalastelutempuksi, että jotain on nyt tehtävä mammonavarantojen ja norsunluutornivirkojen palkkakehityksen turvaamiseksi? Kirkko on esimerkiksi nostanut tonttivuokria huolehtiakseen maallisen omaisuutensa tuotto-odotusten täyttymisestä tilanteessa, jossa se on tehnyt taloudellisesti riskiä aiheuttaneita valintoja ja aktiivitoimia samalla, kun sen perinteinen tulonlähde ja leipäpuu on kyseenalaistunut monien seurakuntalaisten silmissä. Jeesus jakoi kaksi kalaa ja viisi leipää suurelle joukolle riittäviksi, mutta arkkipiispa voisi myös paljastaa finanssineroutensa ja paratiisisuhdeverkostojensa salaisuudet, jos ja kun kirkollisverokertymä romahtaa.

Kun toimittaja kysyi herra Mäkisen näkemystä viimeaikojen pakolaiskriisin keskeisimmästä syistä, Mäkinen torjui ajatuksen sotilaallisen toiminnan ja ääriuskonnollisen terrorismin merkittävästä vaikutuksesta ja nosti ilmastonmuutoksen keskiöön. Hän myös monella tavoin korosti sitä, että Lähi-idässä ja Afrikassa ollaan kriisiin tyypillisesti syyttömiä ja Euroopassa ja meillä Suomessa tyypillisesti syyllisiä, vaikka sikäläiset kärsivätkin eniten ja me 'syylliset' vähiten. Erityisesti myös sodan ja terrorismin olemassaolosta muistutettuna herra Mäkinen valisti, että me olemme syyllisiä siihenkin puoleen kolonialismin perinteemme vuoksi. Historioitsijan koulutukseensa viitannut hra Mäkinen ei kertonut montako siirtomaata Suomella on ollut sorrettavanaan, joten hän lienee tarkoittanut "valkoisen miehen taakalla" suurten etelä- ja länsieurooppalaisten imperialistivaltojen ja Venäjän kolonialismin ja imperialismin yhteistä taakkaa.

Mielestäni herra Mäkinen puhui vastoin parempaa tietoaan eli arkikielellä ilmaisten valehteli meille ainakin sellaisia 'valkoisen taakan valheita', vaikka emme olekaan niitä valkoisia kolonialismitaakankantajia muuten kuin ihonvärimme vuoksi. Herra historioitsija ei myöskään muistanut arabien, maurien ym. muslimikalifaattien miekkalähetyssotia ja kolonialismi-imperialismia, saati nykyisten ISISin, al-Qaidan, Talebanin, al-Shabaabin ja Boko Haramin ym. miekkalähetysjärjestöjen toimintaa - jihadistiryhmittymäthän noudattavat kaikki islamin kirjoitettuja sääntöjä: http://blogit.iltalehti.fi/alan-salehzadeh/2015/12...

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Viimeksi kun tsekkasin, niin Perussuomalaiset väittää olevansa kristillis-sosiaalinen puolue. Mitäs kristillistä tai sosiaalista tai kristillis-sosiaalista se on, kun ei edes hätämajoitustakaan saisi tarjota Suomen talvessa?

Käyttäjän jariekilpinen kuva
Jari Kilpinen

Paperittomien ei kuulu olla maassa ja poistua maasta kun ei ole lupaa olla. Kerjäläisille ei pidä majoitusta tarjota. Talvi tulee joka vuosi ja pakkaset ei ole mitään hätää vaan palaavat kotimaihinsa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset