jariekilpinen Terävöitetään maahanmuuttopolitiikkaa! Säilytetään lintukotomme!

Pakkopalautukset Irakiin

Hesarin uutisoi että Irakin siirtolaisministeri pyytää ”erityisesti Suomea” lopettamaan irakilaisten pakkopalautukset

http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005046824.html?ref=rss

 

Mikäli Irakin kanssa epäonnistutaan neuvotteluissa pakkopalautuksissa Irakiin. Meidän ei pidä maksaa pakkopalautuksista mitään. Jos emme saa tehtyä pakkopalautussopimusta Irakin kanssa niin sitten kannattaa myös lopettaa Irakin tukeminen taloudellisesti.

Suomi on tehnyt päätöksen jos on antanut kielteisen oleskelulupa päätöksen ja sen jälkeen Suomeen ei voi jäädä. Meillä ei ole varaa elättää kaikkia köyhiä. Suomi ei ole maailman sossu.

Suomi itse päättää ketkä valtion rajojen sisällä saa olla.

Meidän pitää ottaa kielteisen oleskeluluvan saajat kiinni tilaisuudessa missä kerrotaan kielteisestä päätöksestä ja vietävä palautuskeskukseen kiinniotettuna odottamaan palautusta niin pian kuin mahdollista.

Mikäli vapaa ehtoisesti lähtee, niin palautetaan nopeasti kotimaahansa.

Mikäli ei halua palata Irakiin, voidaan palauttaa muuallekin ja viimeisenä vaihtoehtona on että palautetaan Irakin rannikolla kansainvälisellä merialueella kumiveneisiin ja siitä voivat sitten palata minne haluavat.

Me emme voi jättää paperittomia Suomeen vaan huolehtia heidät ulos maastamme. Tämä on tärkeää että voimme pitää Suomen turvallisena paikkana.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (17 kommenttia)

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Perussuomalaisten toiminnan perustana ovat rehellisyys, oikeudenmukaisuus, inhimillisyys ja henkinen kasvu. Inhimillisyys on keskeinen teema ja sen ympärille rakentuu kaikki muu.

Käyttäjän jlinjama kuva
Jussi Linjama

Ministerin nimi on Al-Jaff, mikä ilmeisesti tarkoittaa jaff-lainen? Jaff-heimo on tunnettu siitä, että Saddam Hussein teki heitä vastaan kaasuhyökkäyksiä, joissa kuoli tuhansittain ihmisiä. Yksittäisessä kaasuhyökkäyksessä vuonna 1988 kerrotaan kuolleen yli 5000 ihmistä:

https://en.wikipedia.org/wiki/Jaff

Mahtaakohan tuolla olla jotain tekemistä sen kanssa, ettei ministeri haluaisi tiettyjen irakilaisten palaavan sinne?

Miksi muuten ylipäätään Suomen asioista päätetään Irakissa? Minä olen ollut siinä käsityksessä, että niistä päätetään Brysselissä.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Kristillis-sosiaalinen puolue, jolle 'inhimillisyys on keskeinen teema' hyysää tämmöisiä kannanottoja esittäviä huomassaan:
"--palautetaan Irakin rannikolla kansainvälisellä merialueella kumiveneisiin ja siitä voivat sitten palata minne haluavat."

Käyttäjän jariekilpinen kuva
Jari Kilpinen

Mikäli ei suosiolla lähde ja löydä paikka, sillä Suomeen ei voi jäädä jos ei oleskelulupaa. Tänne ei voi jäädä vain sillä perusteella ettei halua. Suomi päättää ketä täällä saa olla.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Joo, sinä sanoit sen jo kertaalleen vähän erilaisilla kirjoitusvirheillä.

Ehdotat blogissasi rikollista menettelyä ihmisten käsittelykeinoksi. Rikoslain 14. pykälä, heitteillepano.
Et toki ole ainoa persu joka tämmöisiä ideoi.

Käyttäjän jlinjama kuva
Jussi Linjama Vastaus kommenttiin #7

Heitteillepano kohdistuu avuttomaan henkilöön, josta on velvoitettu huolehtimaan.
Haluatko täsmentää, millä perusteella Kilpinen on velvoitettu huolehtimaan täysi-ikäisistä irakilaisista, kun tällaista velvoitetta hänellä ei ole edes suomalaisten kohdalla?
Toinen vaihtoehto on, että leimaat ihmisiä avuttomiksi ja holhouksenalaisiksi pelkästään kansalaisuuden perusteella.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen Vastaus kommenttiin #8

Lukutaito ohoi, en syyttänyt Kilpistä. Hänen ehdottamansa menettely on lainvastainen, kuten kirjoitin. Tietenkin kyse olisi tilanteesta, jossa valtio tai joku sen virasto dumppaisi kiinniottamiaan ihmisiä mereen.

Jos tällainen ei sinusta olisi laitonta, niin perustelepa.

Käyttäjän jariekilpinen kuva
Jari Kilpinen Vastaus kommenttiin #9

En sanonut mereen vaan kumiveneeseen. Tämä siinä tapauksessa ettei palaa vapaaehtosesti kotimaahansa tai lähde johonkin muuhun maahan. Suomeen he ei voi jäädä joten sitten ainoa vaihtoehto laittaa kumiveneeseen Irakin aluevesirajan tuntumaan ja voi sitten päättää minne haluaa lähteä. Tämä on siis viimeinen keino sillä Suomeen he eivät voi jäädä.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen Vastaus kommenttiin #10

Etkö ymmärrä, että vaikka vihaatkin turvapaikanhakijoita, ei Suomi voi hoitaa palautuksia hylkäämällä ihmisiä selvään terveyden- ja hengenvaaraan, jota kumivenepudotukset kv. merialueelle merkitsisivät? Ehdotuksesi on suorastaan sairas, eurooppalainen sivistysvaltio ei toimi noin.

Käyttäjän jariekilpinen kuva
Jari Kilpinen Vastaus kommenttiin #11

En minä vihaa maahantulijoita, mutta jos he saavat kielteisen oleskelulupa päätöksen, niin he eivät voi jäädä Suomeen. Jos eivät löydä mitään muuta valtiota minne mennä , niin se on sitten viimeinen ratkaisu. Kielteisen päätöksen saanut ei vaan voi jäädä tänne vain sillä perusteella ettei halua poistua.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen Vastaus kommenttiin #12

Kyllä se kuule käytännössä vihaamista tarkoittaa, että hekumoi ihmisten dumppaamisesta mereen kumiveneissä. Jankkaat ja et ymmärrä selvää asiaa: kumivenepalautukset ovat laittomia monella tapaa. Se ei todellakaan ole se viimeinen ratkaisu, vaikka ABCn nurkkapöytä tai vaikka sata persueinaria Puheenvuorossa siitä miten öyhöttäisi.

Otapa huviksesi edes pikkasen selvää, miten monia lainmuutoksia sellaisen mahdollistaminen vaatisi.

Käyttäjän jariekilpinen kuva
Jari Kilpinen Vastaus kommenttiin #13

Sinä se jankkaat ja yrität syyllistää. Jos ei ole maassaolo oikeutta niin poistetaan maasta, niin yksinkertaista. Pitää osata sanoa ei.

Simo Salomaa Vastaus kommenttiin #11

Jos nyt ei välttämättä tarvitse "pudottaa pakolaisia kumiveneiseiin" niin ei näitä tarvitse myöskään käydä suorastaan noutamassa Libyan rannikolta EU:n veronmaksajien laskuun, kuten tekevät Frontex, Sea Watch ja jopa kauppalaivasto koukkaamalla läheltä rannikkoa.
Veneissä istujista 95% on 15-45-vuotiaita miespuolisia elintasopakolaisia. Sota-alueilta tulee ehkä 5-10% eli kuten muuan aito syyrialainen sanoi TV-haastattelussa, että 29:stä veneessä olijasta oli kaksi Syyriasta. Väärennettyjä Syyrian passeja kyllä sai jo kaksi vuotta sitten esim. Turkista 350-700 eurolla.

Simo Salomaa

"Suomi päättää ketä täällä saa olla"... Vaan näyttää siltä, että ei SUOMALAISET. Kansalla ei ole enää mitään sanomista. Eli "ken ei tahtone kuolla seisuollah, sen pitäy elyä polvusillah, kehuo johtajie ta nuoleksie herrojen häntyä" (Sulo Kirillov)

Käyttäjän AriTero kuva
Ari Tero

Minä olen myös ollut siinä käsityksessä, asioista päätetään Brysselissä.

Mielestäni tämä Angela Merkelin pakolaispolitiikka päätettiin Berliinissä ei Brysselissä, nyt sitten saamme nauttia Angelan hedelmistä.

Käyttäjän jukkamikkola kuva
Jukka Mikkola

Faktaa: Vuonna 2015 maahan tulleista turvapaikanhakijoista irakilaisia oli 20 485 henkilöä eli suurin kansalaisuusryhmä ja vuonna 2016 heitä oli 1247 henkilöä eli niin ikään suurin kansalaisuusryhmä. Tätä taustaa vasten viranomaisilla riittää puuhaa varsinkin, kun Irakin päässä ministeri on pistänyt pakkopalautusten suhteen ”pelit seis.”
Irakilaiset ovat olleet suurin kansallisuusryhmä turvapaikanhakijoista myös vuosina 2007- 2014 Migrin tilaston mukaan. Lisää faktaa löytyy oheisesta linkistä.
Paperittomat tulevat muodostamaan ilman muuta vaaraa yhteiskunnalle ja sisäministeri onkin nyt joutunut paljon vartijaksi.

http://www.migri.fi/tietoa_virastosta/tilastot/tur...

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Nämä Irakilaiset ovat tosiaan saapuneet pääosin 2015 Suomeen Ruotsin kautta, kuultuaan pohojalaisesta ilmaisesta mahtitalosta ja Astrid Thorsin aikoinaan ryssimän palautussopimuksen puuttumisesta.

No, Irakilaisten palauttaminen Ruotsiin on mahdollista EU n sopimusten mukaisesti . Ruotsilla on palautussopimus Irakin kanssa. Kaikki siis voittavat tässä kaupassa. Irakilaiset pääsevät ilmaiseksi ja turvallisesti lentokoneella takaisin kotimaahansa, Ruotsalaiset lunastavat sopimuksensa, Suomen ei tarvitse kärsiä enempää ja Soininkaan ei tarvitse taaskaan hävetä tyhjiä vellihousupuheitaan.

https://www.suomenuutiset.fi/soini-palautussopimus...

Jk. Ja kyllä se palauttaminen taitaa viranomaiselta onnistua. Ilman maiden välisiä sopimuksiakin.

http://yle.fi/uutiset/3-9330829

Simo Salomaa

Tässä nähdään, mitä porukkaa Irakista(kin) Eurooppaan tulee. Kumma juttu, että eivät halua takaisin kotiin näin arvokasta ja osaavaa porukkaa. Pakolaisethan ovat, kuten media hehkutti, järjestään kaikki jos ei sydänkirurgeja ja maailmankuuluja professoreita niin ainakin ydinfyysikoita ja diplomi-insinöörejä. Heidät otetaan varmasti avosylin vastaan ainakin USA:ssa, joka tämän tästä tuomitsee EU:n pakolaispolitiikan ja on itse näyttänyt vuosikaudet hyvää esimerkkiä meksikolaisten suhteen.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset