jariekilpinen Terävöitetään maahanmuuttopolitiikkaa! Säilytetään lintukotomme!

Ei turvapaikkoja rikollisille!

Hesari uutisoi:
EU-tuomioistuin: Terroristijärjestöön kuuluneelle ei tarvitse myöntää turvapaikkaa
http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005068752.html
Tämä nyt päivän selvää mielestäni, mutta hyvä että EU tuomioistuinkin sen sanonut. Suomen ei pidä antaa kenellekään terroristijärjestöön kuuluneelle oleskelulupaa. Samaten jos on ollut terroristijärjestön jäsen, Suomen kansalaisuus pitää ottaa pois.
Samaten jos syyllistynyt rikoksiin, niin oleskelulupaa ei voi myöntää ja karkotettava maasta. Sillä seikalla että maassa kuoleman rangaistus ei merkitystä, jos itse tappanut, niin ei ole peruste päästä suojeluun. Suomeen ei rikollisia pidä ottaa. Rikollisten ei pidä saada parempaa suojaa jos on tappanut jonkun, ettei voisi palauttaa kotimaihin. Muutenhan Suomi olisi kohta armahdusten myöntäjä rikollisille ja tänne tulisi rikollisten keskittymä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Kuudes peräkkäinen blogi turvapaikanhakioiden asemaa vastaan. Silti et vieläkään kehtaa "taajamamerkillä" tunnustaa olevasi pyrkimässä Helsingin valtuustoon rasistiäänillä Halla-ahon imussa.

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

Jaa, mix nykyinen hallitus, jossa perussuomalaiset ovat edustettuina ja pitävät pystyssä, sitten antavat turvapaikan myös sellaisille, jotka ovat kuuluneet terroristijärjestöihin?

Käyttäjän jariekilpinen kuva
Jari Kilpinen

Perussuomalaiset on yksi kolmesta hallituspuolueesta, joten kaikkia ei ole saatu tehtyä ja linjassa on terävöittämisen varaa ja sen vuoksi olenkin lähtenyt mukaan. Jos minusta kiinni olisi niin yksikään terroristijärjestössä ollut ei saisi oleskelulupaa ja karkotettaisiin. Samaten rikollisuuksiin syyllistyneet kielteinen päätös ja karkoitus.

Käyttäjän jariekilpinen kuva
Jari Kilpinen

En millään rasistisilla äänillä. Meillä vaan ei ole varaa kaikkiin köyhiin. Maailmassa on miljardeja köyhiä. Pitää huomioida taloudelliset resurssit. Ei voi olla piikki auki jos ei ole rahaa, tämän pitäisi oppia ettei voi jakaa rahaa jos sitä ei ole.
Viime vuonnakin meni yli miljardi maahantulijoihin ja kantasuomalaisten etuja vähennettiin.
Hyvä että terroristi järjestöön kuuluville ei tarvitse antaa oleskelulupia EU-tuomioistuimenkaan mukaan.
Samaten että rikolliset pitää karkottaa, heille ei pidä antaa mahdollisuutta jäädä maahan.

P.S. vastasin jo edellisellä kerralla että itse päätän koska laitan taajamamerkin. Näin kerroin sinulle kun blogissani kyselit viimeksi:
Olen kyllä ehdolla, mutta päätän itse milloin taajamamerkkiä käytän tai olen käyttämättä. Itse lähdin mukaan koska pitää saada järki mukaan ettei tänne oteta kaikkia jotka haluavat tulla. Meillä ei ole varaa siihen viime vuonnakin yli miljardi euroa meni maahanmuuttajiin. Mistä sinä otat rahat vai haluatko kenties nostaa veroja vai huonontaa palveluita?

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Perussuomalaisten tai ainakin tämän semianalfabeetti Kilpisen vaalilinja näyttää olevan, että pistetään eri väestöryhmiä vastakkain ja myllytetään sillä ääniä. Törkeä temppu, mutta niin tyypillistä populistista p#skaa.

Salliiko US Puheenvuoro tällaisen maahanmuuttajien / turvapaikanhakijoiden tms. ryhmien jatkuvan yleistävän syyllistämisen?

Käyttäjän jariekilpinen kuva
Jari Kilpinen

Tässä on kyse siitä mistä on varaa. Maahantulijoita en syyllistä vaan jos haluaa maahantulijoita, pitää osata kertoa mistä rahat.

Viime vuonna meni yli miljardi maahantulijoihin ja Suomen valtiolla ei ole rahaa, joten mistä säästät? JOs haluat että piikki auki. Tässä on kyse rahasta ja sen puutteesta ja yrittää saada ihmiset ymmärtämään että ei ole varaa.

Mä tiedän että ois kiva leikkiä rikasta, mutta Suomi ei ole. Hyvinvointi valtiota pitää hoitaa.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

No väännetään rautalangasta: Ei varmaankaan tulisi mieleenkään puhua jostain toisesta väestöryhmästä koko ajan vain kustannusnäkökulmasta?

Käyttäjän jariekilpinen kuva
Jari Kilpinen Vastaus kommenttiin #7

Nyt on kysymys kuinka paljon voidaan auttaa muiden maiden kansalaisia. Meillä ei ole varaa auttaa ja jos sinä olet sitä mieltä että on

Niin kerro mistä otat rahat, mitä etuja karsit tai nostako veroja?

Tämä on ihan normaalia taloudenpitoa jos haluaa jotain, pitää olla rahaa. Maailmassa on miljardeja köyhiä, missä menee raja? Miten kauan pidät piikkiä auki ja millä rahoitat?

Käyttäjän viljoh9 kuva
Viljo Heinonen

En minä vain ole havainnut, että mikään taho edistänyt rikollisten tuloa Suomeen. Niitä vain on ihmisistä tietty osuus tulivat nämä mistä päin tahansa. Rikolliset pitää ottaa kiinni ja palauttaa lähtömaihinsa sitä mukaa, kun heitä tavoitetaan.

Sitten on ihan oma asiansa, että turvapaikan hakijoista tehdään rikollisia siten, ettei heille oleskelulupa myönnetä, mutta ei myöskään voida palauttaa ei ainakaan ennen kuin valitustie on käyty loppuun.

Näistä pakolaisista tulee rikollisia sinä hetkenä, kun heillä ei oleskelulupaa ole ja valitukset on loppuun käsitelty. Rikollisia varmasti ovat myös heidän auttajansa. Tämä rikollisuus loppuu heti, kun luovutaan pakkopalautuksista kaikkien muiden osalta, paitsi niiden, ovat rikollisia jo Suomeen tullessaan.

Käyttäjän jariekilpinen kuva
Jari Kilpinen

Jos laittomasti maassa tietenkin pitää palauttaa, muutenhan menee pohja koko oleskelulupa järjestelmältä jos voit olla maassa oli lupa tai ei.

Meillä ei ole varaa ottaa tänne kaikkia jotka haluavat tulla ja siksi valvotaan.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset