jariekilpinen Terävöitetään maahanmuuttopolitiikkaa! Säilytetään lintukotomme!

Maahanmuutto horjuttaa Suomea

Hesari taas kirjoittaa pääkirjoituksessaan että myönteisesti maahanmuutosta. 

 

Ensiksi pitäisi eroittaa työperäinen maahanmuutto ja sitten kansainvaellus ilmaiseen elämiseen, asuntoon ja koulutukseen.

 

Työperäinen maahanmuutto

 

Meillä on työttömiä pilvin pimein, joten ihan hirveästi työpaikkoja ei ole. Työn perusteella oleskelulupaa pitäisi hakea ja saada myönteinen päätös ennen saapumista Suomeen. Sosiaalietuja voi saada vasta 5 vuoden työskentelyn jälkeen.

 

Turvapaikkaa hakevien osalta.

 

Meillä ei ole varaa ottaa tänne kaikkia köyhiä, mitä maailmassa on. On miljardeja ihmisiä köyhissä oloissa, mutta Suomella ei ole varaa auttaa kaikkia.

Kielteisen oleskeluluvan saaneet on pikaisesti poistettava maasta poliisin toimesta. Pitää vähentää houkuttavuutta: Myöskään ei pidä maksaa vuokra-asuntoja oleskeluluvan saaneille Helsinkiin. Asuntola-tyyppinen asuminen tai jos jossain kunnissa on asuntoja tyhjillään ja kunta halukas ottamaan maahantulijoita. Kasvukeskuksiin missä on asuntopulaa ei pidä maahantulijoita asuttaa. Halvemmalla voidaan majoittaa asuntoloissa tai tyhjillään oleviin asuntoihin kasvukeskusten ulkopuolella, mikäli kunta haluaa asukkaita. Ei rahaa anneta vaan ruoka ja majoitus. Kielikoulutus on tärkeää ja pakollista, muuten kotoutuminen ei mahdollista. Kotoutuminen tarkoittaa Suomen perinteisiin ja arvoihin kotoutumista, jos arabitavat on mieleisempiä sitten olisi hyvä palata kotiin ja nauttia arabiperinteestä. 

 

Viime vuonna meni yli miljardi maahantulijoihin, näille rahoille olis muutakin käyttöä ja ei ole järkevää ottaa velkaa että voisimme ottaa maahantulijoita. 

Piikki on laitettava kiinni. Meillä ei ole varaa pitää avoimien ovien politiikkaa vaikka viime vuonna tuli viime vuonna 5 600, niin sekin on liikaa. Kotouttaminen ei onnistu, jos liikaa ulkomaalaisia tulee. Tämä on nähty levottomuuksina Euroopassa ja Ruotsissakin maahanmuuttovoittoisia lähiöitä, joissa suuria ongelmia esim Rinkeby Tukholmassa ja Rosengård Malmössä. Tällaista en halua Suomeen.  

 

Oleskelulupiin pitäisi saada muutos, että kun saanut kielteisen lainvoimaisen oleskeluluvan, niin 5 vuoteen ei saa hakea uudestaan oleskelulupaa, ei millään perusteella. Näin poistaisimme oleskelulupasirkusta, ettei voi hakea uudestaan heti kun saanut yhden kielteisen päätöksen. Samaten oikeusapua supistaa oleskelulupa hakemuksiin,  nyt on erikoistuneita lakitoimistoja jotka haluavat pyörittää oleskelulupa sirkusta. Ei Suomalaisetkaan saa ilmaisia lakipalveluita automaattisesti, joten tasa-arvon kannalta ei myöskään maahanmuuttajien pidä saada automaattista ilmaista lakipalveluita. Palvelut pitää tarjota kunnallisten oikeusaputoimistojen kautta. Lakitoimistot ei itse saa määrittää hintaa mitä valtiolta rokottavat. 

Terävöitetään maahanmuuttopolitiikkaa.

Hesarin pääkirjoitus:

Maahanmuutto ei horjuta Suomea

http://www.hs.fi/paakirjoitukset/art-2000005126964.html

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela

lainaus:
Ensiksi pitäisi eroittaa työperäinen maahanmuutto ja sitten kansainvaellus ilmaiseen elämiseen, asuntoon ja koulutukseen.

Totta. Ilmaiseen jne...
On tehnyt sopimukset EU kaikkien EU maiden kesken
PM Sipilä
VM Orpo
Ulkomin. T.Soini.
Kepu-kok-Ps eduskuntaryhmien enemmistöäänillä hyväksytty.

Eli mikä oli ongelma? Sekö kun ei voi syyttää oppositiossa olevia viher-vasemmistoa ja SDP?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset