jariekilpinen Terävöitetään maahanmuuttopolitiikkaa! Säilytetään lintukotomme!

Soini petti perussuomalaiset - henkilökohtaisen hillotolpan vuoksi

Maahanmuuttokysymyksissä Soini ei koskaan ole ollut perussuomalaisten ohjelman kannattaja, mutta hyväksynyt sen koska näin kalasteli ääniä puolueelle. Sai jytkyn juuri maahanmuuttokriitisyydellä.

 

Perussuomalaisten ohjelma ja arvot ovat hyvät, mutta Soini ja eliitti ei niistä välittänyt ja siksihän kannatus laski. 

Sampo Terho on Soinin eliittiä ja jäsenistö ei uskonut, että Sampo toimisi eri lailla. Soini petti jäsenistön olemalla apupuolue Keskustalle ja Kokoomukselle ja ei pitänyt kiinni lupauksista. Soinillehan oli tärkeintä päästä ulkoministeriksi 4 vuodeksi ja sitten EU virkaan tai valtionyhtiön johtoon tai suurlähettilääksi. Tämän vuoksi hän erosi  puolueesta ja houkutteli eliittinsä mukaan että voi vielä 2 vuotta olla ulkoministerinä. Soinin vallan tuhosi puolueessa henkilökohtainen hillotolppa ulkoministeriys.

Soini ei ole pitänyt ääntä maahanmuuttokysymyksistä ja hiljentänyt ne jotka piti. Hallituksessa tehdään kompromisseja, mutta kyllä omista arvoista pitää keskustella ja kertoa, mutta nyt oli vaikutelma Soinille kävi kaikki, kunhan pysyy ulkoministerinä. 

 

Tämän takia jäsenistö äänesti muutoksen ja halusi että perussuomalaisten ohjelmaa noudatetaan muuallakin kuin vaalikentillä ja jäsenistö uskoi että parhaiten sitä noudattaa Jussi Halla-aho.

 

 

Perussuomalaisissa on tilaa SMP:läisille ja muillekin. Osa SMP:läisistä on ilmoittanut jo kannattavansakin edelleen perussuomalaisia. 

 

Tärkein on maahanmuuttokriittisyys ja meillä ei ole varaa olla koko maailman sossu. Viime vuonna meni yli miljardi maahantulijoihin, näillä rahoilla olisi voinut parantaa suomalaisten oloja. 

 

Ei ole mieltä että tehdään KIKY:ä ja kuritetaan suomalaisia ja saamaan aikaan piikki auki maahantulijoille. KIKY oli näpertelyä ja tulonsiirto työntekijöiltä yrityksille ja ilman minkäänlaista velvoitetta käyttää rahat investointeihin vaan pystyvät vaikka ottamaan osinkoina ulos.

 

Velkaannumme ja EU tarkkailee, mutta silti otetaan velkaa maahantulijoiden vuoksi. 

 

Perussuomalaisten arvot on pienen ihmisen asialla ja maahanmuuttokriittisyys auttaa myös tässä että rahat ei mene ulkomaan kansalaisille.

 

SOTE ja maakuntahimmelit 

Suomen terveyden hoidon sote uudistus on järjetön. Ensin laitetaan julkinen terveydenhoito kilpailemaan yksityisen kanssa. Tästä tulee kustannuksia kun 3 toimijaa järjestää palveluita ja tehottomuutta. Kuka maksaa tämän? Yksityiset yritykset on jo nyt siirtänyt voitot verottajan ulottumattomiin veroparatiiseihin tai konsernilainoilla voitot Suomen verottajan ulottumattomiin. Miksi suomalaisten terveydenhoidolla ja verotuloilla pitäisi yksityisten yritysten tehdä voittoa? Kun julkinen terveydenhoito saadaan ajettua alas niin yksityinen voi taas nostaa maksujaan. Tämä 3 linjan malli on tehoton ja lopuksi jää yksityiset toimijat jäljelle, julkinen terveydenhoito on kallis rakentaa uudestaan.

 

Maakuntahallinto on turha ja lisää vain kustannuksia

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset