jariekilpinen Terävöitetään maahanmuuttopolitiikkaa! Säilytetään lintukotomme!

Olemme saaneet seurata teatteria ja pelin politiikkaa!

Soini plokissaan yritti pestä mustaa valkoiseksi, mutta…

 

 

Ymmärtääkö Soini itsekään mitä puhuu. Hän oli itsevaltias ja hänen sanansa oli laki Jyväskylään asti. 

Jos puolueessa on vääriä ihmisiä, hän on ne hyväksynyt.

Jos puoluekokouksessa tapahtui vääryyttä, hän oli vastuussa järjestelyistä.

 

Mitkäköhän oli lupaukset :

1. Maahanmuuttopolitiikkaa piti kiristää ja päästetään hurjat määrät maahantulijoita vaikka tiedetään suuri osa on elintasopakolaisia.

2. EI LATIAKAAN KREIKALLE     Ollaan jakamassa rahaa Kreikkaan vaikka piti olla rahahanat kiinni.

3. Köyhien asialla                          Vähäosasilta viedään  ja EK:oon kanssa siirretään työntekijöiltä yrityksille. 

 

Muistaako Soini että Sebastiania kurmootit, kun hän muistutti vaalilupauksista. Puhuit rintamakarkuruudesta, mutta itse on rintamakarkuri perussuomalaisista aatteista.

 

Henkilökohtainen hillotolppa: ulkoministeriys oli tärkein

 

Vaalien jälkeen unohti vaalilupaukset ja äänestäjänsä ja romahdutti kannatuksen puoleen, muutkin puolueet vaihtavat johtonsa pienemmänkin romahduksen jälkeen. 

 

Jäsenet on äänestäneet perussuomalaisille parhaan johdon. Linja ja ohjelma eivät ole muuttuneet, mutta nyt vaan nostetaan keskiöön jäsenistölle tärkeät arvot:  maahanmuuttokriittisyys ja EU-kriittisyys.

 

Muistat kai jäsenistö äänesti ja sitä nyt ei niin ohjailla.

 

Soinille oli ulkoministerin pesti niin tärkeä että loikkasi omasta puolueesta.

Mustamaalauksella on yritetty tehdä tästä järkevä siirto, mutta onneksi ei onnistunut, vaan kansa nähnyt teatterin ja pelin politiikan.

 

 

 

Soinin ploki

http://timosoini.fi/2017/06/aina-vaarin-kuitenkin-oikein/

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän mattiosaisa kuva
Matti Säisä

Soinia laajalti arvostellaan hingustaan ministeriksi. Soini onnistui moni muukin haluaa, kai se on itse kullekin politiikan ammatikseen omaksuneelle haave. Vaikea sitä on mennä mittaamaan mitkä ovat ministerin arvon saavuttaneiden perimmäiset pontimet. Selvää vain että kukaan ei tunnusta itsekkäistä syistä ministeriydestä haaveilevan.
No ainakin kauneusvirheeksi Soinin kohdalla on todettava että ei kelvannut merkittävänä pidetty valtionvarainministerin salkku jonka kantamista toiseksi suurimman puolueen edustajat yleensä pitävät merkittävänä oikeutena. Että mies valitsi ulkoministeriyden niin siinä oli kyllä astian makua mutta vatakunnan kannalta varmaan hyvä niin.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Huikea poliittinen urahan Timo Soinilla on, ei sitä käy kiistäminen. Lisäksi hän on hoitanut ulkoministerin pestin vähintäänkin tyydyttävästi.

Vaan mitä hän ei näyttäisi kykenevän tunnustamaan edes itselleen, on se, että hänellä ei ollut kentän tukea, enää. Jos olisi ollut, eivät muutamat sisulaiset olisi mitään saaneet läpi puoluekokouksessa. Tuki meni hallituksen tekemiin ja kentälle epämiellyttäviin päätöksiin, näin uskoisin.

Hallitus on luottamuksen osalta varsin ryvettynyttä sakkia. Arvot vaikuttavat olevan sarjasta: älä tee niinkuin minä teen, vaan niinkuin minä opetan. Itselläni ei ole erityistä intoa hallituksen kaatamiseen, eikä tietenkään kykyäkään, mutta ymmärrän niitä, joilla on ainakin intoa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset