jariekilpinen Terävöitetään maahanmuuttopolitiikkaa! Säilytetään lintukotomme!

Paperittomat pitää ottaa kiinni ja lähettää takaisin

Suomen valtio on päättänyt antaa kielteisen oleskeluluvan. Tästä seuraa että ei ole oikeutta olla maassa. Nämä paperittomat ovat laittomasti maassa ilman lupaa olla maassamme ja sen takia heidät pitää palauttaa kotimaihinsa.

Se että haluaa Suomeen paremman elämän toivossa ei tarkoita että me voimme antaa kaikille köyhille lupaa tulla maahamme. Meillä ei ole varaa olla koko maailman sossu.

Näille ei myöskään kuulu mikään hätämajoitus vaan pikainen poisto maasta koska on laittomasti. Muutenhan romutettaisiin koko oleskelulupa järjestelmä jos voit olla täällä oli lupa tai ei.

Meidän ei pidä olla liian sinisilmäisiä

 

Hesarin kolumni 03.07.2017

http://www.hs.fi/paakirjoitukset/art-2000005276521.html?ref=rss

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (11 kommenttia)

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren

Tällä kertaa elintasosiirtolainen onkin 1800 - luvun irtolainen, koska dinosaurukset kuolivat sukupuuttoon, no more departations!

"Iso osa kansasta tuntee paperittomia kohtaan sääliä"

Ei tunne.

"Ei haluta kovia otteita, ja perheiden käännytykset tuntuvat brutaaleilta ja vastenmielisiltä."

Höpö-höpö

"Mutta ei hammasremonttia!"

Suomalainenkin maksaa hammasremonttinsa.

"PAPERITTOMIA ei haluta juurruttaa tänne eikä heittää ulos. "

Halutaan heittää ulos ei vain onnistu.

Käyttäjän Lokari kuva
Pekka Pihlanto

Bloggaajan viittaama Anna-Stina Nykäsen kolumni on suhteellisen realistinen Hesarin jutuksi. Nykäsen loppukommentti on seuraava:

"Paperittomia ei haluta juurruttaa tänne eikä heittää ulos. Odotellaan, että jokin isompi taho keksii ratkaisun. Ollaan kuin riskiä ei olisikaan. Hoetaan, että Suomi on yhä turvallinen maa. Se on kaksinaismoralismia. Ja turvallisuusriski."

En tiedä onko tämä kaksinaismoraalia. Pikemmminkin on niin, että kansalaisilla on vaihtelevia näkemysiä asiasta - ja viranomaiset seisovat tumput suorina ja neuvottomina.

Nykymaailman ajatteluun kuuluu (ainakin meillä), että monet ottavat kantaa ongelmiin pelkästäään yksilöiden kannalta - tässä tapauksessa paperittomien.

Yhä harvempi ajattelee ja edes ymmärtää kokonaisuutta, nimen omaan koko kansakunnan etua. Humanismi tietenkin vaatii, että yksilön etua ei kokonaan jyrätä, mutta yksilön halu ei voi olla määräävä.

Onhan kestämätöntä, jos viranomaiset ovat todenneet ihmisen olevan vailla tarvetta turvapaikkaan, mutta tämä saa silti jäädä maahan. Viesti tästä kulkee ja tulijoita riittää pian yli kestokykymme. Mikään Euroopan maa ei voi soveltaa muita maita lievempää maahantulopolitiikkaa joutumatta kestämättömiin vaikeuksiin.

Paperittomat eivät ole rikollisia siinä mielessä, että heitä tulisi rangaista, mutta he ovat maassa lain vastaisesti. Muissakin tapauksissa lain soveltaminen voi tapahtua ja usein tapahtuukin vastoin ihmisen tahtoa.

Kaj Granlund

Hallituksella on olemassa turvapaikkapoliittinen ohjelma, johon myös paperittomien käsittely sisältyy. Huono homma on, että hallitus ei noudata sitä ja kun Halla-Aho asetti hallitusyhteistyön ehdoksi sen, että hallitus noudattaa omaa ohjelmaa, hänelle näytettiin ovi.

http://valtioneuvosto.fi/documents/10184/1058456/H...

Käyttäjän kraavi95 kuva
Keijo Räävi

Jokaiselle 500€ jos suostuvat vapaaehtoisesti lähtemään.

Käyttäjän jlinjama kuva
Jussi Linjama

Vielä vuonna 2002 tuo kelpasi hyväksi vitsiksi: Kummelin "Jurismia"-sarjassa miehille tarjottiin joka jakson päätteeksi ilmainen Viking-risteily ja Buickiin vuoden bensat, jos lähtevät vapaaehtoisesti. Eivät lähteneet.

Eero Mattila

Tämänkin ongelman perimmäinen syy on suomalaisen virkamieskunnan moraalikato ja päätöksenteon politisoituminen.

- Oikeuslaitos on pullollaan kotimaisten virkamiesten laittomia päätöksiä, joita kansalaiset yrittävät oikeusteitse oikaista. Ikävä kyllä oikeuslaitoskin yrittää nykyään parhaan kykynsä mukaan suojella virkamiehiä mieluummin kuin kansalaisia. Mikä nyt jo lähtökohtaisesti on väärää politiikkaa. Politiikkaa kun ei pitäisi sotkea lain tulkintaan ollenkaan.

Jos siis toimittaisiin kuten lain mukaan pitäisi toimia. Maahantulijan pitää A. todistaa henkilöllisyytensä B. virkamiehelle tulisi esittää dokumentit onko kyse turisti-, työ- vai turvapaikanhakumatkasta.
C. Virkamiehen tulisi selvittää dokumenttien aitous, vasta sitten kävellään Suomen maaperälle..

Suomessa politisoitunut virkamieskunta päätti kuitenkin toteuttaa omaan ideologiaansa ja aloittaa hallitsemattoman maahantulokäytännön, jonka aloittamiseen tai jatkamiseen ei ole mitään laillista perustetta. Mutta koska virkamieskunta on politisoitunut, oikeuslaitos on politisoitunut - ei tähän laittomuuteen puututa - kukaan ei joudu vastuuseen. Ainoastaan kadunmies kantaa vastuuta maksamalla veroja ja kohtaamalla mahdollisesti itseensä kohdistuvaa väkivaltaa tai kärsimällä tulijoiden tekemistä omaisuusrikoksista.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Kansainvaelleuksen perimmäinen syy on EU joka Shengen-sopimuksella halusi avata sisärajat unohtaen ulkorajat täysin. Komissio on jo selväsanaiseti sanonut ettei sillä olle aikomustakaan sulkea ulkorajoja vaan päinvastoin hakea ahkerammin siirtolaisia Afrikasta jossa kyllä riittää lähtijöitä kun täysihoitoa tarjotaan. Siirtolaisuus Eurooppaan on siis ollut täysin suunniteltu asia jopa Libyan hallinnon romuttamista myöten.

Käyttäjän jariekilpinen kuva
Jari Kilpinen

Kyllä niitä rajoja on suljettu EU:uun sisärajoillakin. Kun alkoi tulla liikaa jopa Saksaan, niin laittoipa rajansa kiinni. Tanskakin on sulkenut ja Ruotsi. Suomi vaan ei ole uskaltanut tehdä sitä.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Komissio miettii juuri miten saisi pakotettua EU-maat ottamaan vastaan Italiassa ja Kreikassa majailevia siirtolaisia kun vapaata kulkuoikeutta ei enää joka maa noudata. Lentokoneilla nämä saataisiin Suomeenkin joka onkin ainoita vapaaehtoisia vastaanottajia. Tämä sisärajojen sulkeminen on komission mukaan rajallinen ja sitä pitää anoa puoleksi vuodeksi kerrallaan poikkeussäännöillä.

Eero Mattila

Suomalainen virkamies ei pääse vastuusta EU päätösten taakse. He kuten kärkipään poliitikot ovat ikuisesti vastuussa kaikista epämääräisesti rajan yli päästettyjen ihmisten tekemistä raiskauksista, väkivallanteoista ja veronmaksajille aiheutetusta ylimääräisestä rahanmenosta, joka tulee jatkumaan pitkään.

- Millään pykälillä, lailla, tai EUn asetuksilla ei voida perustella suomalaisten virkamiesten passiivisuutta maahanmuutto-ongelman edessä. He yksinkertaisesti ovat jättäneet virkavelvolisuutensa hoitamatta, poliitikkojen löpinät tai yleinen mielipide ei pelasta virkavirheestä. He ovat jättäneet virkavelvollisuutensa tekemättä.

EU ja pakolaiskriisi (alla lainaus):
http://publications.europa.eu/webpub/com/factsheet...

"Kaikki Eurooppaan saapuvat eivät kuitenkaan ole suojelun tarpeessa. Monet lähtevät kotimaastaan parantaakseen elinolojaan, jolloin puhutaan usein taloudellisista syistä muuttavista. Jos heidän turvapaikkahakemuksensa hylätään, kansallisilla viranomaisilla on velvollisuus palauttaa heidät takaisin kotimaahan tai toiseen turvalliseen maahan, jonka kautta he ovat saapuneet.

Tuhannet ihmiset ovat menehtyneet merellä yrittäessään päästä Eurooppaan. Lähes 90 prosenttia pakolaisista ja maahantulijoista on maksanut rikollisjärjestöille ja ihmissalakuljettajille päästäkseen rajojen yli. Tästä syystä puhutaan sääntöjenvastaisesta maahanmuutosta, eli tulijat eivät ole saapuneet EU:hun laillista kautta."

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset