jariekilpinen Terävöitetään maahanmuuttopolitiikkaa! Säilytetään lintukotomme!

Lakitoimistot rahastavat härskisti maahantulobusineksessa

On yleensäkin järjetöntä, että Suomi tarjoaa ilmaisen lakimiehen näille maahantulijoille. Ei Suomalaisetkaan saa ilmaista lakimiestä.

 

Toinen asia on oleskelulupatehtailu, jos saa yhden kielteisen päätöksen, niin ei pitäisi voida hakea uutta toisella perusteella. Tähän pitäisi saada aikaraja, että 5 vuoteen ei voi hakea oleskelulupaa toisella perusteella, jos jo saanut kielteisen yhdellä.

 

Nyt haetaan työnteon perusteella, kun ei saa suojelun perusteella tai sitten haetaan jollakulla toisella perusteella oleskelulupaa. Tässä ei ole järkeä, on lakitoimistojen etu pyörittää hakemus rumpaa.

 

Nämä pitäisi kilpailuttaa kuka halvimmalla hoitaa, niin saa hoitaakseen lakimiehen tehtävät, jos niitä pitää tarjota valtion kustannuksella.

 

Työnteon perusteella pitäisi hakea jo ennen maahan saapumista ja Suomessa oleva ei saisi hakea työnteon perusteella.

 

Tässäkin Zakin tapauksessa 2 kielteistä oleskelulupaa ja sitten haettu työperäistä oleskelulupaa.

 

http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005280403.html?ref=rss

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

9Suosittele

9 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Marko Parkkola

Luin erään surusilmän itkun siitä, kun hänen poikkiksensa oli haettu palautuslennolle. Poikkiksella oli kolme hylkypäätöstä takana, mutta ehkä tämä neljäs olisi tuonutkin sen oleskelupaikan. Nyt tapahtui suuri ihmisoikeusrikos, kun poikkis palautettiinkin kesken prosessin.

En löydä sanoja tuollaisen typeryyden kuvailuun.

Käyttäjän NiiloMkel kuva
Niilo Mäkelä

Halla-aholta oikean suuntainen aloite käännyttää laivat lähtösatamaan.

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Näiden omaa paikkaansa etsivien matkalaisten tukemiseksi ja auttamiseksi on kokeiltu mm ssa avoimia rajoja, vastikkeetonta tukijärjestelmää, ilmaisia lakimiespalveluja, kotouttamista, henkilökohtaisia tulkkipalveluja ja pullantuoksuisia haleja. Lopputulos ei kuitenkaan mairittele. Valitettavasti.

Olisko aika vähitellen jo kokeilla jotain muuta ?

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Pitääkö paikkansa julkisuudessa näkynyt tieto, että ministeri Orpon ( kok.) juristina toimiva aviopuoliso on turvapaikkahakemusten ja valitusprosessien keskiössä aktiivina toimijana ?

En haluaisi tiedon olevan totta, vaikka Suomessa myös juristilla on täysi vapaus valita työtehtävänsä toimiessaan yksityissektorilla.

Marko Parkkola

Ainakin Orpon vaimo on Lakiverstaassa töissä ja liekö osakkaanakin. Lakiverstas tarjoaa oikeusturvaa viranomaisasioissa.

Käyttäjän MarkkuJrvinen1 kuva
Markku Järvinen

Niina Kanniainen-Orpo perusti Lakiverstas Oy:n v. 2015. On töissä maahanmuuttovirastossa ylitarkastajana. Villeimpien huhupuheiden mukaan Lakiverstas mainosti palvelujaan pakolaisille Punaisen Ristin lehdykässä.

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Aika outo hiljaisuus tässä topiikissa. Onko hyötyjiä niin paljon täälläkin vai onko aihe liian arka suvaitsevaisten piirissä? Joku aika sitten oli somessa juttua eräästä oikeudenkäynnistä jossa syytetty "maahanmuuttaja" sai tuomion lapsen törkeästä hyväksikäytöstä, pahoinpitelystä, lapsen hyväksikäytöstä jne. Lakiketkut sai 15donaa ja uhrit ei latiakaan.
Ketään ei siis kiinnosta uhrien kohtalo mutta mamun kulut maksetaan verovaroista. Mahtavatko oikein "tapella" kuka pääsee varman tienistin ääreen?

Käyttäjän jariekilpinen kuva
Jari Kilpinen

Tässä on se virhe että lakitoimistot markkinoivat itseään näille maahanmuuttajille. Maahanmuuttaja voi valita kenet vaan ja Valtio maksaa mukisematta kustannukset päälle tulee tietenkin tulkkaus palvelut mitkä nekin ilmaisia.

Pitäisi olla että oikeus määrää oikeusavustajan, joka halvimmalla on luvannut hoitaa asian.

Mikäli maahanmuuttaja haluaa valita oman oikeusavustajan, niin hänen pitää maksaa koko maksu. Olisi jännä nähdä miten muuttuisi oikeus palveluiden tarjoajat eikö enää olisikaan arvojen mukaista auttaa näitä maahantulijoita, kun rahahanat olisi tiukemmalla.

Käyttäjän mukitalo kuva
Veikko Mäkitalo

Sen tutu- tai hutsipäällikön Basaramban oikeudenkäynti Porvoon raastuvassa ( vitsi,vitsi eiku Ruandan raastuvassa) taisi maksaa jotakin 1,5- 2,5 miljoonaa euroa. En muista tarkkaan, mutta ylemmät oikeusasteet tuskin lähtivät Ruandaan käsittelemään valituksia. Pappismies taisi peräti olla.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset