jariekilpinen Terävöitetään maahanmuuttopolitiikkaa! Säilytetään lintukotomme!

Suomen on huolehdittava kansalaisistaan, holtiton maahantulo aisoihin!

Ihmeellistä, että hallitukselta, presidentiltä ja poliisilta meni aikaa vuorokausi ennen kuin pystyi myöntämään tosiasian että kyseessä oli terroriteko.

 

Senkin jälkeen on vähätelty tapausta ja käännetty huomiota muualle. Toisekseen on nostettu maahantulijoita estämässä terroritekoa, mutta unohdettu, että

suomalaisia oli myös estämässä. Yksi maahantulija on ilmeisesti ominut itselleen sädekehän vaikka kuvat puhuvat karua kieltä. Toivottavasti Turun Sanomat oikaisee juttunsa.

 

Sitten kun myönsivät, niin Risikko oli kertomassa että tiesivät että tämmöistä tapahtuu. Ihmeellistä jos tiesivät niin miten kesti vuorokausi ymmärtää että tässä kysymys juuri terroriteosta, jota he ovat tienneet tapahtuvaksi?

 

Kannattaisiko tehdä jotain ja laittaa holtiton maahantulo aisoihin, koska ilman holtitonta maahantuloa ei ole terrorismia Suomessa.

 

Presidentin ja hallituksen on aika miettiä: Ovatko he suomen kansalaisten parhaaksi ja eduksi!

Heidän suurin ongelma ei ole lakaista maton alle ongelmaa vaan toimia suomalaisten parhaaksi.

 

Jos vaikka presidentti ja hallitus toimisi suomalaisten turvallisuuden lisäämiseksi, minkä vajeen aiheuttivat holtittomalla maahanmuutolla!

 

Turvallisuus lisääntyy, kun holtiton maahanmuutto laitetaan aisoihin.

 

Jokaista ulkomaalaista joka tehnyt rikoksen tai on yhteyksissä terroristijärjestöihin, ei seurata vaan välitön karkoitus.

 

Ilman matkustusasiakirjaa ei oteta maahan. Ruotsi turvallinen maan ja EU tuomioistuimen mukaan ensimmäinen valtio on vastuussa. Tänne ei siis mitään asiaa.

Kielteisen oleskeluluvan saaneet otettava säilöön ja pikaisesti kotimatkalle eikä miettiä mitä palveluita järjestää heille.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset