jariekilpinen Terävöitetään maahanmuuttopolitiikkaa! Säilytetään lintukotomme!

Terrorismiin voi vaikuttaa ja uhkaa pienentää!

1.Rajatarkastukset takaisin

 

Nyt olemme huomanneet että miten huonosti maahantulijoiden taustoja on selvitetty. Terroritekoon yhdistetyissä marokkolaisten tekemisistä ei ollut mitään tietoa, ennen kuin Turun tapauksen jälkeen varsin nopeasti saatu tietoon. Saksassa syyllistytty rikoksiin ja Ruotsissa haettu turvapaikkaa ja saatu kielteinen päätös ja maahantulokielto. Käytetty useaa identiteettiä ja useaa kansalaisuutta, jotta saataisiin oleskelulupa. Iskun tekijä oli todellisuudessa 94 syntynyt ja eri niminen, kuin mitä oleskelulupaa hakiessa kertonut. Väärillä tiedoilla haettu oleskelulupaa eri maissa. Meidän pitää suojella kansaamme.

 

Suomalaisten turvallisuus tärkeimpänä prioriteettina. Pidetään lintukodostamme huolta!

Suomalaisten oikeus turvallisuuteen on tärkeimpiä asioita mitä Presidentin ja hallituksen pitää tarjota.

 

 

Ilman matkustusasiakirjoja liikkuvat voitaisiin pysäyttää rajalle. Ruotsi turvallinen maan ja EU tuomioistuimen mukaan ensimmäinen valtio on vastuussa. Tänne ei siis mitään asiaa.

Myös Venäjä turvallinen maa ja Norja teki pikakäännytyslain.

Rajatarkastukset estäisi myös maahantulokieltoon määrättyjen ihmisten pääsyn maahan. Voimme seurata rikollisten liikkeitä.

Muissakin maissa on otettu sisärajoilla tarkastuksia käyttöön. Suojellaan suomalaisia.

 

2. Kielteisen oleskeluluvan saaneet

 

Kielteisen oleskeluluvan saaneet otettava kiinni ja palautettava pikaisesti kotimaihinsa. Meidän ei pidä tarjota mitään etuja vaan säilö ja ruoka, kunnes voidaan poistaa.

Laittomasti maassa olevan suojelijalle rangaistus.

 

3. Lomamatka kotimaahan

Jos voi lomailla maassa, oleskeluluvalle ei tarvetta ja pitää peruuttaa.

 

4. Väärien tietojen antaminen oleskelulupaa haettaessa.

Mikäli antaa vääriä tietoja oleskelulupaa hakiessa, niin automaattinen kielteinen päätös ja karkotus.

Mikäli kerinnyt saada oleskeluluvan ja myöhemmin huomataan virheelliset tiedot, automaattinen oleskeluluvan peruutus ja karkotus.

 

5. Vain yksi oleskelulupapäätös

 

Jos on saanut yhden lainvoimaisen kielteisen päätöksen, niin ei voi hakea uutta päätöstä millään perusteella 5 vuoteen. Lopetetaan oleskelulupa sirkus, missä aina keksitään uusi syy ja voidaan venyttää prosessia vuosien mittaiseksi. Säästämme myös rahaa.

 

6. Syyllistyminen rikoksiin

 

Jokaista ulkomaalaista joka tehnyt rikoksen tai on yhteyksissä terroristijärjestöihin,  välitön karkoitus ja oleskeluluvan peruutus/ kielteinen oleskelulupa.

 

7. Palautuskeskus Afrikassa tai arabimaassa

 

Palautuskeskus Afrikassa tai arabimaassa olisi ihanteellinen ratkaisu. FIN-FIN tilanne. Palautettavat lähellä kotimaataan ja turvallisuus paranisi ja nämä palautuskeskukset olisivat avoimia voisi lähteä. Kirkkokin voisi järjestää kristityiksi kääntyneille jumalan sanaa.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset