jariekilpinen Terävöitetään maahanmuuttopolitiikkaa! Säilytetään lintukotomme!

Kenen hallitus? Ketkä ovat hallituksen sydämen asia?

Suomen 100-vuotisjuhlavuonna onko hallitus Suomen kansan parhaaksi? Puhutaan Eurooppalaisesta sivistyksestä, mutta …

Samaan aikaan Saksa ja Ranska haluavat laajentaa väliaikaiset sisärajatarkastukset 4 vuoteen. Eikö Saksa ja Ranska kuuluu Eurooppalaiseen sivistykseen? Miten Saksa ja Ranska Euroopan sivistysvaltiot voi oman kansan parasta, kun Suomi muka ei voisi? Kummallista presidentin sanoin kuinka Saksa voi ”sulkeutua” kun Suomi ei voi ottaa rajatarkastuksia käyttöön? Nyt tarvitaan presidenttiä joka ymmärtää että rajatarkastukset on kansan parhaaksi!

 

Eurooppalaista sivistystä nimenomaan on oman kansan suojelu ja palauttaa turvallisuuden. Pidetään lintukodostamme huolta!

 

Rajatarkastukset takaisin kuten Euroopan sivistysvaltiot Saksa ja Ranska tekevät! Ilman matkustusasiakirjoja tänne ei mitään asiaa.

 

Kielteisen oleskeluluvan saaneet säilöön odottamaan pikaista palautusta, eikä varata lisää rahaa!

 

Valtion budjetissa piikki auki maahantulijoille. Hallitus lisää 5,3 miljoonaa euroa laittomasti maassa oleville, samaan aikaan kuin vähennetään suomen köyhiltä ja vanhuksilta. Hallitus VÄHENTÄÄ rintamaveteraaneilta 5,0 miljoonaa ja vanhuksilta 4,2 miljoonaa. Hallitus  ohjaa rahaa pois Suomen kansalaisilta kielteisen oleskeluluvan saaneille? Kenelle sinä mieluummin varat antaisit?

 

Suomi ottaa lisää lainaa 3 miljardia ensi vuonna. Vähintään puolet menossa maahantulijoille. Miten hallitus voi tehdä tällaista politiikkaa? Otetaan lainaa ja laitetaan ulkomaan kansalaisille. Samaan aikaan oma kansa säästää? Ymmärrätkö tätä? Maailmassa on miljardeja köyhiä, mutta emme voi auttaa kaikkia. Pidetään hyvinvointivaltiostamme huolta!

 

Puhutaan asioista niiden oikeilla nimillä. Terrori-isku on terrori-isku, ei puukotus! Minkä kuvan hallituksesta antaa, kun ei voida puhua oikeilla nimillä ja hallituksen tärkein keihäänkärki on vihapuhe? Vihapuhe on tuomittavaa ja väkivalta. Tärkein ongelma kuitenkin terrori-iskut, joita Euroopassa ollut tiheästi ja Turussakin terrori-isku. Raiskausten lisääntyminen ja rikokset on suuria huolia.

 

Hallituksen pitää ymmärtää: Holtiton maahantulo aiheuttaa rauhattomuutta, rikoksia ja terroritekoja.

 

Euroopan valtioissa turvattomuus lisääntynyt ja muodostunut NO GO alueita. Niitä löytyy Ruotsistakin lähiöitä joissa maahanmuuttajia enemmistönä ja näissä on rauhattomuutta väkivaltaa. Poliisitkaan ei uskalla yhdellä partiolla sinne. Meidän pitää toimia ettei Suomeen tule samanlaisia alueita.

 

 

 

Turun terroristin liikkeistä tietoa

http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005372318.html?ref=rss

 

Maahantulijoille tarjotaan ilmaista terveydenhoitoa ja hammashoitoa, kun kantasuomalaiset ongelmissa!

 

http://www.hs.fi/paivanlehti/18092017/art-2000005372025.html?share=ee6cc0bc63f961e83955b6195b02f1f0

 

Saksa ja Ranska haluavat terroriuhan vuoksi lisätä tarkastuksia 4 vuoteen

https://www.theguardian.com/world/2017/sep/15/france-and-germany-seek-to-extend-limit-on-schengen-zone-suspension?CMP=twt_gu

 

Ruotsissa 23 erityisen ongelmallista asuinaluetta, Suomessa ei yhtää ja pidetään tämä tilanne!

https://yle.fi/uutiset/3-9779632

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän jariekilpinen kuva
Jari Kilpinen

Mikä on hallituksen arvopohja!
Suomen 100vuotisjuhlavuonna laittomasti maassa olevien rahoitusta lisätään. Kuulit oikein!

Henkilöt joilla ei tarvetta suojelulle, niin hallitus haluaa heille laittaa miljoonia samaan aikaan kun vähentää suomalaista vanhuksilta ja rintamaveteraaneilta miljoonia!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset