jariekilpinen Terävöitetään maahanmuuttopolitiikkaa! Säilytetään lintukotomme!

Suomi ei tarvitse luku-ja kirjoitustaidottomia ja vain arabiaa osaavia

On aivan turha perustella, että Suomi tarvitsee työvoimaa, sen takia maahanmuuttajia tarvitaan ja kuka heittää isomman luvun.

 

Samanlaista ilmiötä oli vuonna 1989, että Suomesta loppuu työntekijät ja nyt pitää kiireesti haalia työntekijöitä. Kuinkas kävi tuli pahin lama vuosikymmeniin ja omaa väkeä työttöminä ja yrityksiä kaatui. Eipä loppunut työntekijät vaan työpaikat!

 

Eikö näistä ennustuksista ole opittu mitään?

 

Suomessa pitää osata kieli ja olla työperäinen maahanmuuttaja että on motivaatiota.

Muistetaan myös Espanjalaiset sairaanhoitajat, joita rahdattiin ja kalliisti koulutettiin. Kuinka monta on edelleen Suomessa?

 

Meillä kenties jonkun verran voidaan tarvita työntekijöitä, mutta ne ei löydy kyllä näistä maahantulijoista jotka dokumentit kadottaen tulee ja nuoria miehiä tai ainakin sanovat olevansa nuoria miehiä jopa lapsia. Nämä jotka tulee dokumentit kadottaen, niin on luku- ja kirjoitustaidottomia joukossa ja vain arabiaa osaavaa, näiden työllistäminen on haaste, sillä Suomessa ei ole sellaisia työpaikkoja paljoa missä kielitaidottomia voi olla ja osa tullut vaan elämään suomen hyväntahtoisuudella. Jos katsotaan työttömyys tilastoja niin näitä, joita tulee, on juuri enemmistö työttöminä. He jotka töissä suurin osa asiointitulkkeina ja muina maahanmuuttajapalveluissa, joten palvelevat maanmiehiä, jos ei olisi kielitaidottomia maahanmuuttajia ei tarvittaisi näitä työntekijöitäkään.

 

 

Työperäinen maahanmuutto on ihan eri asia ja näissä tapauksissa pitää olla työpaikka valmiina ja tultava työluvalla. Kuten Espanjalaisten sairaanhoitajien kokeilu opetti kovin montaa ei jää tänne työntekijäksi kun 5 vuotta kulunut, niin hyvä jos 1 jäänyt. Paljonko rahaa meni koulutuksiin ja tukeen mikä oli panos tuotos suhde. Olisi mukava tietää.

 

Tällä hetkellä on paljon omaa väkeä työttömänä. Meillä kenties tarvitaan hoitajia tulevaisuudessa kun väki vanhenee ja mielellään suomenkielistä, jotta vanhukset ymmärtävät hoitajiaan. Uskoisin että hoitajia saataisiin halvemmalla kuin kouluttamalla ulkomaalaisia, että nostetaan hoitajien palkkaa ja käytettäisiin yhtä paljon rahaa sekä palkkoihin että muuhun houkuttavuuteen hoitotyöhön, kuin käytettiin Espanjalaishoitajien kokeiluun, niin uskoisin että tulos olisi parempi.

 

Tästä joukosta jotka tulee dokumentit kadottaen, ei varmaan montaa hoitajaa tule, missä kenties meillä puutetta työväestä tulevaisuudessa.

 

 

Pitäisi ymmärtää ero näiden dokumentit kadottaen ja töihin tulevien maahanmuutajien välillä. Suomelle tulee vain kustannuksia näistä maahantulijoista jotka tulee hyväksi käyttäen Eurooppalaista hyväuskoisuutta.

 

Musti ja mirri - ketjun hallituksen puheenjohtaja puhuu höpöjä:

Mika Sutinen: Suomi tarvitsee 34 000 maahanmuuttajaa vuosittain

 

http://www.savonsanomat.fi/kotimaa/Mika-Sutinen-Suomi-tarvitsee-34-000-maahanmuuttajaa-vuosittain/1068311?pwbi=1ba66fdb59e8ab6e738245008323f88c

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän lkkiiski kuva
Lauri Kiiski

Miten sen taloudellisen huoltosuhteen on ennustettu kehittyvän v. 2015 - 2014 aikana ilman maahanmuuttoa ?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset