jariekilpinen Terävöitetään maahanmuuttopolitiikkaa! Säilytetään lintukotomme!

Miksi ei vanhusten palvelussa odoteta että palvelua tarvitaan?

 

Miksi ei vanhusten palvelussa odoteta että palvelua tarvitaan tai terveyspalveluissa tai hammaslääkäri palveluissa?

 

Porilaiset varautuivat että laittomia maassa olijoita olisi majoitusta tarvitsemassa runsaasti, mutta  Kesä–elokuussa hätämajoitus maksoi Porin kaupungille 47 384,79 euroa, ilmenee Suomen Punaisen Ristin kaupungille toimittamasta laskusta mutta todellisuudessa 6 eri henkilöä käytti.  Miksi tähän varataan ja ennakoidaan näin paljon?

 

Miksi porin kaupungin hallitus ei varaudu vanhusten palveluun samalla tarmolla? Miksi ei ole odottamassa tyhjiä vanhusten paikkoja, jos vanhukset tarvitsisivat palvelukoti paikkoja? Miksi päin vastoin ei ole yhtään vapaana?

 

Miksi porin kaupungin hallitus ei varaudu terveyspalveluihin samalla tarmolla?  Miksi ei ole terveyskeskuslääkäreitä ja sairaanhoitajia odottamassa terveyskeskuksissa vapaana jos kaupunkilainen sattuisi tarvita apua?

 

Miksi porin kaupungin hallitus ei varaudu vuokra-asuntoihin samalla tarmolla? Miksi ei ole kaupungin vuokra-asuntoja tyhjillään, jos joku kaupunkilainen sattuisi tarvitsemaan vuokra-asuntoa?

 

Miksi on niin eriarvoista ja vielä väärin päin. Kunnan ensisijainen tehtävä on hoitaa omat kuntalaiset.

 

Toisekseen tehdään turhia uusia majoituspaikkoja laittomille. Heidät voitaisiin hätä-majoittaa poliisin toimesta ja poistaa maasta. Pitää muistaa he ovet saaneet kielteisen oleskeluluvan. Jos halutaan tarjota muuta palvelua kuin poliisi, miksei VOK:eihin eroiteta laittomille suljettuja osastoja joista pian poistetaan maasta?

 

 

Miksi omat kansalaiset ja kuntalaiset laitetaan päättäjien osalta huonompaa asemaan kuin laittomasti maassa olijat?

 

 

Ylen juttu: Laittomasti maassa olevien hätämajoitus jatkuu Porissa – perussuomalaiset äänestivät vastaanhttps://yle.fi/uutiset/3-9950694

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän jariekilpinen kuva
Jari Kilpinen

Miksei Porin kaupungin hallitus samalla tarmolla järjestä asunnottomille hätämajoitusta? Kuinka paljon on ylikapasiteettia asunnottomien kuntalaisten hätämajoituksessa?

Juhani Piri

Olisi mielenkiintoista tietää miten suhtauduttaisiin suomalaiseen kodittomaan joka pyrkisi kyseiseen hätämajoitukseen. Saishan sieltä vaatteet, ruuat, hygieniatarvikkeet etc. Lähetetään 50 koditonta sinne kyselemään ko palvelua. Ois ainakin rahalle edes jotain vastinetta kun palveltais kotimaisia ihan luvan kanssa maassa olevia kun luvattomia.

Käyttäjän KansalainenKane kuva
Markku Nieminen

Niin pitäisi kaikissa kaupungeissa ja kunnissa mobilisoidakin asunnottomat ja spurgut tekemään. Joka ikinen kunnantalon rapuille jo aamusta odottamaan palveluja kun henkilökunta tulee suojatyöpaikoilleen.

Käyttäjän jariekilpinen kuva
Jari Kilpinen

Tämä koskee kaikkia kuntia ja kaupunkeja:

Miksei kunnan hallitus samalla tarmolla tarjoa vanhuksille palveluita, terveyskeskuksissa lääkäripalveluita kaupunkilaisille?
Miksi laittomille tarjotaan ensin palvelut vasta sitten kaupunkilaisille jos riittää? Miksi laittomat on paremmassa asemassa kun omat
kaupunkilaiset? Kuntalaiset jonottavat terveyskeskuksiin, palvelukotipaikkoja ei ole halukkaille kunnan vanhuksille, vuokra-asuntoja ei ole halukkaille kuntalaisille? Hammaslääkäriin jonotetaan kuukausia. 6 kk:den kuluessa pitää päästä vasta jatkohoitoon. Miksi varaudutaan sellaisella tarmolla laittomiin? Jos ei tarvitse varautua kuntalaisten tarpeisiin, miksi varautua laittomiin, jotka jo saanut kielteisen oleskeluluvan?

Laittomat kuuluu poliisin säilöön ja pikainen palautus kotimaahansa.

Myös kansanedustajat voisivat herätä, kenen palvelut ovat tärkeimpiä!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset