Voi presidenttitentti, näki miten hukassa on johtajuus!

Rajavalvonnan tarkoitus on kontrolloida ja päästää maahan vain sellaiset, joilla on matkustusasiakirjat kunnossa.

 

Presidentti Niinistö paljasti osaamattomuutensa, kun meni söpöilyyn. Kertoili tarinaa miten rajavartiolaitoksen päällikkö olisi sanonut, mutta eihän se niin mene. Valtion johto antaa toimintatavat ja eduskunta tekee lait minkä mukaan rajavartiolaitos toimii. Rajavartiolaitos toimii sisäministerin alaisuudessa.  Rajavartiolaitos ja poliisi toimii kuten lait ja ohjeistus sanovat.

 

Suomen tärkein tehtävä on , kuten jo UKK sanoi kerran valtiopäivien avajaisissa:

 

Perustavoitteemme on Suomen itsenäisyyden ja riippumattomuuden turvaaminen kaikissa olosuhteissa ja sen myötä huolenpito kansalaisten turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Tämä kulkee kaiken muu edellä.

 

Tämä pitää olla selkeä ohjenuora edelleen. Suomen kansan suojeleminen. Meidän ei pidä päästää holtittomasti maahantulijoita vaan suojella Suomen kansaa. Nyt on nähty jo terrori-isku ja kansanjuhlia koristellaan kuorma-autoilla.

 

Tämä kehitys on pysäytettävä. Me emme voi söpöillä, ei muutkaan maat niin tee. Norja teki lain, jolla voi suoraan käännyttää Venäjälle turvallisesta maasta tulevat hakijat.

 

Suomi vaan ei voi auttaa kaikkia. Maailmassa on pahuutta ja köyhyyttä, mutta Suomi ei voi auttaa kaikkia.

 

Euroopan maat: Saksa, Tanska, Itävalta, Puola, Tanska, Ruotsi ja Norja tekevät sisärajatarkastuksia ja tietenkin rajatarkastuksia ulkorajoillaan.

 

 

Rajatarkastukset ja ilman matkustusasiakirjoja ei asiaa! Muutkin maat tekevät sisärajatarkastuksia, nyt korkea aika aloittaa rajatarkastukset.

 

Eurooppalaiseen sivistykseen kuuluu oman kansan suojeleminen

EU-komissio laajentaisi Schengen-maiden mahdollisuutta sisärajatarkastuksiin – taustalla muun muassa terroriuhat

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005385475.html?ref=rss

 

 

Kielteisen oleskeluluvan saaneet kuuluvat säilöön ja sieltä poistaminen maasta. Minkäänlaista lepsuiluun ole varaa. Meidän pitää pitää huolta suomalaisten turvallisuudesta.

 

 

Eurooppalaisiin maihin on tullut maahanmuuttaja enemmistöisiä kaupungin osia, joissa on levotonta. Sellaista ei missään nimessä pidä päästää syntymään Suomeen.

 

Liiallinen maahanmuutto aiheuttaa rauhattomuutta ja ongelmia.

Liiallisen maahanmuuton seurauksia on joka puolella Eurooppaa, Ruotsissa on maahanmuuttaja enemmistöisiä lähiöitä minne poliisi ei uskalla yhden partion voimin esim Rinkeby / Rosengård.

Meno Rinkebyssä tai missä muussa paikassa missä enemmistö on maahanmuuttajia on vaarallista.

Ruotsissa 23 erityisen ongelmallista asuinaluetta, Suomessa ei yhtään ja pidetään tämä tilanne!

 

https://yle.fi/uutiset/3-9779632

 

 

Pienemmässä mittakaavassa, mutta jos tulee paljon uusia ihmisiä, joilla juurettomuutta, niin tulee ongelmia. Kun maalta muutettiin isompiin kaupunkeihin ja siellä rakennettiin uusia lähiöitä, niin niissä oli alkuun ongelmia, vaikka oli sama kulttuuri ja kieli.

 

Ei pitäisi olla mikään ihme, jos vieraista kulttuureista tulee paljon ihmisiä ja he ovat vieraassa maassa ja tuntevat juurettomuutta vielä enemmän. Jos maahanmuuttajia päästetään liikaa, on päivän selvää että tulee ongelmia. Mikään maa ei ole pystynyt integroimaan näitä maahantulijoita.

 

Puhutaan myös arabikeväästä, länsimaat ja USA innosti kansaa vallanpitäjiä vastaan. Joissain maissa kuten Libyassa avoimesti pommittamalla ja kukistamalla diktaattori. Tämä jälkeen on arabimaat olleet rauhattomia kun hallinto tuhottu ja heimot taistelevat vallasta. USA ja länsimaat ovat vastuussa sekasorrosta mitä nykyään arabimaissa on. Syyriassakin kannustettiin hyökkäämään Assadia vastaan ja nyt on ollaan sitten yli 6 vuoden ajan sodittu. Olen sitä mieltä tilanne on huonompi kuin ennen arabikevättä. Arabit tarvitsevat vahvan johtajan maahansa, mikä on nähty, muuten heimot taistelevat toisiaan vastaan. Irak myös oli Saddamin aikaan turvallinen maa ja maassa rauhallista. Eurooppalainen demokratia ei vielä toimi arabimaissa. Aikaisemmin länsimaalaiset uskalsivat lomailla arabimaissa.

 

Suomessakin vannottiin vahvan johtajan nimiin, Suomen itsenäisyyden alkuaikoina ja ei luotettu kansaan. Vielä UKK:oon aikana tarvittiin ja haluttiin vahvaa johtajaa. Kenties olisi taas tilaus vahvalle johtajalle, joka uskaltaa sanoa.

 

Suomi tarvitsee johtajuutta edelleen. Me emme voi vaan söpöillä vaan pelastetaan lintukotomme.

 

 

Suomen pitää viedä aseteollisuuden tuotteita, niin tekevät useimmat Euroopan maat. On kaksinaismoralismia länsimaat innostavat sotiin ja ovat varustelleet mieleisiä tahoja samoin kuin arabimaat ja Venäjäkin. Onhan päivän selvää, jos viedään aseteollisuuden tuotteita, niitä joskus käytetään, ei niitä pelkästään varastoon osteta. Suomalaista teollisuutta ja työpaikkoja pitää suojella.

 

Suomi ei voi myöskään olla tekemässä aina ensimmäisenä, kuten rikkidirektiivillä aiheutti vientiteollisuudelle suuret kustannukset. Ei näin kilpailukyky nouse! Ilman saasteiden kanssa sama juttu, Suomi ei ole pahin saastuttaja, joten meidän ei pidä eniten. Pitää myös ajatella Suomen yritysten kilpailukykyä. On ympäristö teko, tuoda teollisuutta saastuttavista maista Suomeen.

 

Hädänalaisia pitää auttaa. Tämä on kaunis lause, mutta pitää myös pitää taloudelliset realiteetit mukana. Suomi ei vaan voi auttaa kaikkia.

Toisaalta kyse ei ole enää hädänalaisista, jos tullaan useiden turvallisten maiden läpi.

 

Kenelläkään ei ole oikeutta piilottaa eikä estää viranomaisten työtä.

 

Haavisto kiitteli järjestöjä ja yrityksiä, jotka auttoivat 2015, mutta Haavisto taisi unohtaa että he eivät tehnee sitä auttamisen halusta vaan rahastuksesta. On tehty sikamaisia voittoja maahanmuutto toiminnassa. Hädänalaisten kustannuksella vuoltu kultaa!

 

https://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/559279-luona-oy-kaari-pakolaisbisneksella-miljoonavoitot-sk-saa-verosuunnittelusta

 

Meidän on aika herätä ja toimia suomalaisten parhaaksi!

Pelastetaan lintukotomme!

jariekilpinen
Perussuomalaiset Helsinki

Olen ehdolla HOK-Elannon vaaleissa #32

Olen helsinkiläinen ja asunut pääkaupunkiseudulla koko ikäni.
Yo-merkonomi koulutukseltani.
Helsingin pitää olla viihtyisä ja turvallinen kuntalaisille.
Liha ja maito eivät ole pelkästään herrojen herkku.
Suomi ei yksin palloa pelasta - tyhjästä on paha nyhjästä.
Kaikki kirjoitukseni ovat omia mielipiteitä enkä edusta minkään järjestön kantaa kirjoituksillani.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu