jariekilpinen Terävöitetään maahanmuuttopolitiikkaa! Säilytetään lintukotomme!

Voi presidenttitentti, näki miten hukassa on johtajuus!

Rajavalvonnan tarkoitus on kontrolloida ja päästää maahan vain sellaiset, joilla on matkustusasiakirjat kunnossa.

 

Presidentti Niinistö paljasti osaamattomuutensa, kun meni söpöilyyn. Kertoili tarinaa miten rajavartiolaitoksen päällikkö olisi sanonut, mutta eihän se niin mene. Valtion johto antaa toimintatavat ja eduskunta tekee lait minkä mukaan rajavartiolaitos toimii. Rajavartiolaitos toimii sisäministerin alaisuudessa.  Rajavartiolaitos ja poliisi toimii kuten lait ja ohjeistus sanovat.

 

Suomen tärkein tehtävä on , kuten jo UKK sanoi kerran valtiopäivien avajaisissa:

 

Perustavoitteemme on Suomen itsenäisyyden ja riippumattomuuden turvaaminen kaikissa olosuhteissa ja sen myötä huolenpito kansalaisten turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Tämä kulkee kaiken muu edellä.

 

Tämä pitää olla selkeä ohjenuora edelleen. Suomen kansan suojeleminen. Meidän ei pidä päästää holtittomasti maahantulijoita vaan suojella Suomen kansaa. Nyt on nähty jo terrori-isku ja kansanjuhlia koristellaan kuorma-autoilla.

 

Tämä kehitys on pysäytettävä. Me emme voi söpöillä, ei muutkaan maat niin tee. Norja teki lain, jolla voi suoraan käännyttää Venäjälle turvallisesta maasta tulevat hakijat.

 

Suomi vaan ei voi auttaa kaikkia. Maailmassa on pahuutta ja köyhyyttä, mutta Suomi ei voi auttaa kaikkia.

 

Euroopan maat: Saksa, Tanska, Itävalta, Puola, Tanska, Ruotsi ja Norja tekevät sisärajatarkastuksia ja tietenkin rajatarkastuksia ulkorajoillaan.

 

 

Rajatarkastukset ja ilman matkustusasiakirjoja ei asiaa! Muutkin maat tekevät sisärajatarkastuksia, nyt korkea aika aloittaa rajatarkastukset.

 

Eurooppalaiseen sivistykseen kuuluu oman kansan suojeleminen

EU-komissio laajentaisi Schengen-maiden mahdollisuutta sisärajatarkastuksiin – taustalla muun muassa terroriuhat

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005385475.html?ref=rss

 

 

Kielteisen oleskeluluvan saaneet kuuluvat säilöön ja sieltä poistaminen maasta. Minkäänlaista lepsuiluun ole varaa. Meidän pitää pitää huolta suomalaisten turvallisuudesta.

 

 

Eurooppalaisiin maihin on tullut maahanmuuttaja enemmistöisiä kaupungin osia, joissa on levotonta. Sellaista ei missään nimessä pidä päästää syntymään Suomeen.

 

Liiallinen maahanmuutto aiheuttaa rauhattomuutta ja ongelmia.

Liiallisen maahanmuuton seurauksia on joka puolella Eurooppaa, Ruotsissa on maahanmuuttaja enemmistöisiä lähiöitä minne poliisi ei uskalla yhden partion voimin esim Rinkeby / Rosengård.

Meno Rinkebyssä tai missä muussa paikassa missä enemmistö on maahanmuuttajia on vaarallista.

Ruotsissa 23 erityisen ongelmallista asuinaluetta, Suomessa ei yhtään ja pidetään tämä tilanne!

 

https://yle.fi/uutiset/3-9779632

 

 

Pienemmässä mittakaavassa, mutta jos tulee paljon uusia ihmisiä, joilla juurettomuutta, niin tulee ongelmia. Kun maalta muutettiin isompiin kaupunkeihin ja siellä rakennettiin uusia lähiöitä, niin niissä oli alkuun ongelmia, vaikka oli sama kulttuuri ja kieli.

 

Ei pitäisi olla mikään ihme, jos vieraista kulttuureista tulee paljon ihmisiä ja he ovat vieraassa maassa ja tuntevat juurettomuutta vielä enemmän. Jos maahanmuuttajia päästetään liikaa, on päivän selvää että tulee ongelmia. Mikään maa ei ole pystynyt integroimaan näitä maahantulijoita.

 

Puhutaan myös arabikeväästä, länsimaat ja USA innosti kansaa vallanpitäjiä vastaan. Joissain maissa kuten Libyassa avoimesti pommittamalla ja kukistamalla diktaattori. Tämä jälkeen on arabimaat olleet rauhattomia kun hallinto tuhottu ja heimot taistelevat vallasta. USA ja länsimaat ovat vastuussa sekasorrosta mitä nykyään arabimaissa on. Syyriassakin kannustettiin hyökkäämään Assadia vastaan ja nyt on ollaan sitten yli 6 vuoden ajan sodittu. Olen sitä mieltä tilanne on huonompi kuin ennen arabikevättä. Arabit tarvitsevat vahvan johtajan maahansa, mikä on nähty, muuten heimot taistelevat toisiaan vastaan. Irak myös oli Saddamin aikaan turvallinen maa ja maassa rauhallista. Eurooppalainen demokratia ei vielä toimi arabimaissa. Aikaisemmin länsimaalaiset uskalsivat lomailla arabimaissa.

 

Suomessakin vannottiin vahvan johtajan nimiin, Suomen itsenäisyyden alkuaikoina ja ei luotettu kansaan. Vielä UKK:oon aikana tarvittiin ja haluttiin vahvaa johtajaa. Kenties olisi taas tilaus vahvalle johtajalle, joka uskaltaa sanoa.

 

Suomi tarvitsee johtajuutta edelleen. Me emme voi vaan söpöillä vaan pelastetaan lintukotomme.

 

 

Suomen pitää viedä aseteollisuuden tuotteita, niin tekevät useimmat Euroopan maat. On kaksinaismoralismia länsimaat innostavat sotiin ja ovat varustelleet mieleisiä tahoja samoin kuin arabimaat ja Venäjäkin. Onhan päivän selvää, jos viedään aseteollisuuden tuotteita, niitä joskus käytetään, ei niitä pelkästään varastoon osteta. Suomalaista teollisuutta ja työpaikkoja pitää suojella.

 

Suomi ei voi myöskään olla tekemässä aina ensimmäisenä, kuten rikkidirektiivillä aiheutti vientiteollisuudelle suuret kustannukset. Ei näin kilpailukyky nouse! Ilman saasteiden kanssa sama juttu, Suomi ei ole pahin saastuttaja, joten meidän ei pidä eniten. Pitää myös ajatella Suomen yritysten kilpailukykyä. On ympäristö teko, tuoda teollisuutta saastuttavista maista Suomeen.

 

Hädänalaisia pitää auttaa. Tämä on kaunis lause, mutta pitää myös pitää taloudelliset realiteetit mukana. Suomi ei vaan voi auttaa kaikkia.

Toisaalta kyse ei ole enää hädänalaisista, jos tullaan useiden turvallisten maiden läpi.

 

Kenelläkään ei ole oikeutta piilottaa eikä estää viranomaisten työtä.

 

Haavisto kiitteli järjestöjä ja yrityksiä, jotka auttoivat 2015, mutta Haavisto taisi unohtaa että he eivät tehnee sitä auttamisen halusta vaan rahastuksesta. On tehty sikamaisia voittoja maahanmuutto toiminnassa. Hädänalaisten kustannuksella vuoltu kultaa!

 

https://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/559279-luona-oy-kaari-pakolaisbisneksella-miljoonavoitot-sk-saa-verosuunnittelusta

 

Meidän on aika herätä ja toimia suomalaisten parhaaksi!

Pelastetaan lintukotomme!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (12 kommenttia)

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Ymmärtkö, että puhut koko ajan menneisyydestä, ei enää tule mitään valtavia pakolaisvirtoja Suomeen.

Herätys persut, kohta tulee joulupukkikin.

EI taida Laura 3% kannatuksella rajoja suojella.

Käyttäjän VilleHeiskanen kuva
Ville Heiskanen

Afrikan väestökasvu pitää valitettavasti siitä huolen, että ennustuksesi tulee osoittautumaan vääräksi. Tulokasvirtojen huippu on vasta edessä ja olisi järkevää jos silloin Euroopalla olisi tehokas rajavalvonta, palautusjärjestelmä ja yhtenäinen tahtotila suojella maitamme massamaahanmuuton haitoilta.

Käyttäjän jariekilpinen kuva
Jari Kilpinen

Koko ajan tulee lisää vaikka ei niin paljoa, mutta kustannuksia tulee:

Maahantulijat:
http://tilastot.migri.fi/#applications/21205?start...

Meillä on myös paljon maassa, jotka odottavat palauttamista.

Ongelmat ei ole ohi ja EU laajensi sisärajatarkastuksia viimeksi kesällä. Ei ne turhaan tehnyt!

Hyvää Joulua sinulle myös.

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela

Muistaakseni hallitukset oli vähentänyt rajavartiolaitoksilta väkeä ,julkisenpuolen säästöjen takia jo-07 lähtien.

Oliko väestä pulaa -15 rajoilla? Vai miksi pers-kepu-kok siirsi poliiseja rajoille avuksi jopa talousrikoksia tutkivia poliiseja?

No sittenhän ruuhkautui turvapaikkahakemusten käsittely poliiseilta. Ja näin oli SOS -hallituksen tekemä soppa valmis. Eli kaksi puoluejohtaja- ministeribroileria tainnut olla oikein tilanteen tasalla?

Käyttäjän wahrheit kuva
Kari Kero

"Suomessakin vannottiin vahvan johtajan nimiin, Suomen itsenäisyyden alkuaikoina ja ei luotettu kansaan. Vielä UKK:oon aikana tarvittiin ja haluttiin vahvaa johtajaa. Kenties olisi taas tilaus vahvalle johtajalle, joka uskaltaa sanoa."

Mihinkähän viittaat itsenäisyyden alkuaikojen vahvalla johtajalla?
Laurastako persujen kaipaama Führer?

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Lauraa nyt on tuossa presidenttipelissä turha edes otaa huomioon, hän on siellä ym. lokerossa.

Sitäpaitsi persut eivät tunnu millään ymmärtävän, että presidentti ei vaikuta lainkaan näihin turvapaikka-asioihin, se on hallituksen tehtävä.

Käyttäjän JennyLatvala kuva
Jenny Else-Maj Latvala

Petteri Ritala ei tunnu millään ymmärtävän, että presidentti on nimenomaan ARVOJOHTAJA ja siksi nämäkin mielipiteet kiinnostavat äänestäjiä.
JOS seurasit eilistä väittelyä, niin puhuttiinhan siellä muistakin asioista, jotka eivät suoranaisesti presidenttiyteen ja presidentin viranhoitamiseen liity.

Ja missähän "ym.lokerossa" Laura Huhtasaari mielestäsi on?
Avaisitko hieman tätä?

Käyttäjän velitakanen kuva
Veli Takanen

Laura on kuin rastin hukannut suunnistaja. Pyörii yhden kiven ympärillä löytämättä tietä eteenpäin.

Käyttäjän VilleHeiskanen kuva
Ville Heiskanen

HS:n tekemän kyselyn perusteella vaaleissa on käytännössä vain kaksi ehdokasta: istuva presidentti Niinistö ja Laura Huhtasaari. Kaikki muut ehdokkaat, paitsi Huhtasaari, asettuvat nelikentän liberaali-vasemmisto sektorille, eli ovat demareita. Kun taas Huhtasaari on enemmän konservatiivisempi.

Pakko onnitella muita puolueita, sekä mediaa presidentin vaalien sabotoimisesta. Jos jo se ei olisi ollut riittävää, että annetaan Niinistölle selvästi paremmin puheaikaa ja tilaa kuin muille ehdokkaille, niin täyte-ehdokkaiden tuominen mukaan, joita eivät kannata edes heidän oman puolueensa äänestäjät, kyllä pitää huolen siitä ettei mistään tärkeästä päästä pintää syvemmälle.

Ja sitä ei haluta tehdä, koska jos Huhtasaari pääsisi haastamaan Niinistön toden teolla aloittajan sanomista teeseistä, niin kävisi ilmi, että meidänkin presidentimme tanssii Brysselin käskyjen mukaan. Ei Suomalaisten etu edellä, vaan maailmanparantaja ja Eurokommunistien unelmat edellä.

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Taas yksi turha kirjoitus kultalusikka suussa kirjoitettuna.

Käyttäjän MauriLindgren kuva
Mauri Lindgren

Rikkipäästöjen rajoitukset tulivat yhtäaikaa voimaan Itämerellä,Pohjanmerellä,Englannin kanaalissa ja Yhdysvaltain itärannikolla.Eiköhän Suomi ensimmäisenä paskapuhe voisi vähitellen laantua.

Käyttäjän jariekilpinen kuva
Jari Kilpinen

Kyllä rikkidirektiivi osui vähä erilailla:

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/51775-eija-riitta...

Suomessa rikkidirektiiviä pidetään myös epäoikeudenmukaisena, sillä raja tulee olemaan Itämerellä selvästi tiukempi kuin esimerkiksi Välimerellä.

https://yle.fi/uutiset/3-5060377

Pitää ottaa huomioon, että Suomi on Itämeren kolkassa ja ei ole mahdollisuutta tuoda meritse ilman rikkidirektiivin vaikutuksia. Tässä vihreiden Satu Hassi oli rapauttamassa Suomen KIKYä. On se kumma että Suomen pitää tehdä enemmän. Pitää ajatella Suomen etua myös! Testataan laitteet ja maksatetaan Suomelle ensimmäisen testaajan kulut.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset