jariekilpinen Terävöitetään maahanmuuttopolitiikkaa! Säilytetään lintukotomme!

Oho, Soini jaksaa uuden puheenjohtajamme kimpussa olla :)

Perussuomalaiset iloisia kun viimein saitte kasaan kannattajakortinne ja voitte aloittaa puolueena.

Soini nyt ei paljoa seuraa aikaansa. Halla-aho on kiertänyt kenttää ahkerasti ja jäsenistö on edelleen tyytyväinen ja seisoo johtomme takana. Kummallista että  hillotolppansa perään loikannutta vielä niin kauheasti kiinnostaa puheenjohtajamme asiat.

Lauran kampanja avaus oli mahtava ja hieno tilaisuus. Voit vaikka käydä vakoilemassa nauhoitetta.

Hienoa että jaksat ennustaa mitä puolueessamme tapahtuu, mutta pieni vinkki tulevaisuuden ennustaminen on vaikeata ja jos et osannut ennustaa Jyväskylän tapahtumia ollessasi johdossa, niin miten ihmeessä nyt pystyisit ennustamaan nyt?

Meille on tärkeitä maahanmuutto- ja Eu-kriittisyys. Näillä asioilla päästään pitkälle. Nämä asiat vaikuttaa suomalaisten turvallisuuteen ja jakovaraan. Jos holtittomasti otetaan maahantulijoita, niin ei ole jaettavaa omalle kansalle ja turvallisuus kärsii. Voit vaikka käydä Rinkebyssä tai Rosengårdissa kun Ruotsissa vierailet.

Me haluamme kuten jo UKK aikoinaan pitää suomalaisten puolta.  Tämä nykyinen hallitus, joka takiaspuolueen avulla jatkaa, niin on tehnyt ikäviä päätöksiä. Nytkin yritetään kyykyttää työttömiä ja aktivoidaan, mikä käytännössä tarkoittaa työttömyyskorvausten heikennystä. Sairailta viety, lääkekorvauksia tiukennettu.

 

Me haluamme säilyttää lintukotomme ja huolehtia kansastamme.

http://www.iltalehti.fi/politiikka/201712182200611098_pi.shtml

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (29 kommenttia)

Pekka Iiskonmaki

Eikös herrojen huvikuunareita pannakkaan Soinin toimesta rankalle verolle?

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

Kyllä Soiniakin ennen kehuttiin.

Taitavat olla auktoriteetteja rakastavaa porukkaa nämä persut.

Mutta kyllä tämä Halla-ahokin joskus kukistetaan, tai luovuttaa itse, tai loikkaa toiseen puolueeseen, tai perustaa uuden.

Kannattaa laittaa nämä muistopuheet Soinille talteen,
ei tarvitse sitten säveltää uutta kun Halla-aholle pidetään muistopuheita. Tarvitsee vain nimeä vaihtaa.

Käyttäjän jariekilpinen kuva
Jari Kilpinen

Minä en ole koskaan Soinia kehunut saati pitänyt, mutta...

tosiaan kiitin kerran, kun ymmärsi loikata perustamaan puolueesta ja uusi johtomme saattoi toimia jäsenistön parhaaksi vapaasti.

Käyttäjän jariekilpinen kuva
Jari Kilpinen

Tottakai puheenjohtaja vaihtuu puolueessa joskus, niinhän ne puheenjohtajat vaihtuvat kaikissa puolueissa.
Jäsenistö aina päättää mieluisimman ehdolla olleista kuten viimeksikin teki. Ei se ole muutakuin demokratiaa.

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

"Tottakai puheenjohtaja vaihtuu puolueessa joskus, niinhän ne puheenjohtajat vaihtuvat kaikissa puolueissa."

Mutta vanhat puheenjohtajat eivät yleensä vaihda puoluetta. Väyrynenkin tosin vaihtoi puoluetta, mutta vasta kymmenien vuosien päästä ja yrittää vielä ainakin itse pysyä vanhassakin puolueessaan.

"Jäsenistö aina päättää mieluisimman ehdolla olleista kuten viimeksikin teki. Ei se ole muutakuin demokratiaa."

Eivätpä persut saaneet vaihtoa aikaiseksi ennenkuin Soini itse erosi, oliko edes vastaehdokkaita? Ei ainakaan merkittäviä.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Niinkuin kirjoitin se oli hyvin sanottu Soinilta, että nyt Halla-aholla on sitten kahden asian puolue, maahanmuutto ja sinisten haukkuminen. :)

Niin niitä kohteita tulee lisää, sinäkin olet ottanut nyt sen toisen aiheen, onnittelut siitä.

Kyllä Laura on teille hyvä ehdokas, mutta tälle kansalle ei, sen osoittavat gallupitkin, mutta hyvä asia se on, että ihmisillä on valinannvaraa.

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

"Kyllä Laura on teille hyvä ehdokas, mutta tälle kansalle ei, sen osoittavat gallupitkin, mutta hyvä asia se on, että ihmisillä on valinannvaraa."

Halla-aholta kysyttiin sunnuntain ajankohtaisohjelmassa että miksi Laura ei käyttäydy kuten ihailemansa Trump. Halla-ahon mielestä Trumpin tyyli vain ei sovi suomalaiselle äänestäjälle ja se tuntuisi naurettavalta.

Laura ei osaa myöskään käyttäytyä kuten Timo Soini, vitsit ei lennä, mutta Lauralla näyttää olevan omaa persoonallisuutta niin että voi pärjätä ihan omalla tyylillään.

Lauran tyyli ei vain näytä sopivan puheenjohtaja Halla-ahon tyylin kanssa oikein hyvin ja tässä taitaa olla aihe uraanin, eli persujen seuraavalle halkeamiselle.

Persujen homma perustuu vahvaan auktoriteettiuskoon, eikä puolue kestä sitä että siinä on kaksi vahvaa auktoriteettia, niin että halkeaminen on kyllä näköpiirissä.

Käyttäjän jariekilpinen kuva
Jari Kilpinen

Jussi ja Laura toimii hyvin tiiminä. Minä seuraan aika tarkasti heitä ja olen nähnyt että kemiat toimii. Tietenkin jos seuraat vielä tiiviimmin meidän johtomme, kemioita ja miten he toivat, niin kerro toki. Kiva saada tuollainen tosiuskovainen kertomaan tilanteesta. Meillä on 2 hyvää kärkeä ja he voivat kiertää kenttää eri puolilla ja viedä sanomaa. Eikä kuluteta loppuun johtoamme, kun on useita hyviä edustajia meillä. Eduskuntaryhmän ryhmän puheenjohtaja Meri, joka on erinomainen edustaja myös. Perussuomalaiset oli aikoinaan yhden miehen show, mutta nyt meillä on monta hyvää edustajaa. Meillä kaikilla omat vahvuutemme ja hyödynnämme niitä parhaiten puolueemme eteen.

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen Vastaus kommenttiin #10

"Perussuomalaiset oli aikoinaan yhden miehen show, mutta nyt meillä on monta hyvää edustajaa."

Perussuomalaiset oli ennenkin kahden miehen show, oli sitä aika pitkään. Persuissa oli kaksi johtohahmoa, Timo ja Jussi, joiden kemiat eivät kohdanneet, siitä seurasi sitten se kuuluisa atomin halkeaminen.

Sama tilanne on nyt. Päinvastaisista väitteistä huolimatta kemiat ei voi kohdata jos toinen on ateisti ja toinen fundamentalisti. Siinä on aivan fundamentalistinen ero.

Tottakai yritetään näyttää ulospäin yhtenäisiltä ja myös vakuuttaa yhtenäisyyttä, se on itsestään selvä strategia tällaisissa tapauksissa, strategia ei voi olla mikään muu. Jokaisen pitäisi kuitenkin ymmärtää että se on vain strategia, eikä kukaan tiedä mikä on todellinen tilanne, tai jos joku tietää, niin ei kerro.

Minäkään en siis tiedä tilanteesta, mutta on hyvin todennäköistä että se on kireä. Maailmankatsomukset ovat erilaiset, samoin tyyli, jopa sukupuolikin on eri.

Käyttäjän jariekilpinen kuva
Jari Kilpinen Vastaus kommenttiin #12

Niinkuin Halla-aho sanoi meillä on erilaisia ihmisiä puolueessa se mikä meitä yhdistää on maahanmuuttokriittisyys ja EU-kriittisyys.

Meillä on erilaisia ihmisiä ja kaikissa asioissa emme ole samaa mieltä, kuten kaikissa puolueissa on tilanne.

Tärkeimmissä asioissa olemme samaa mieltä ja suomen kansa tulee ensimmäisenä ja heidän turvallisuus ja hyvinvointi.

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen Vastaus kommenttiin #14

"Tärkeimmissä asioissa olemme samaa mieltä ja suomen kansa tulee ensimmäisenä ja heidän turvallisuus ja hyvinvointi."

Olette samaa mieltä lähinnä yhdessä asiassa, siinä maahanmuuttokriittisyydessä.
EU- kritiikissäkin olette erimielisiä. Jotkut persut eivät halua hajoittaa EU:ta eivätkä jalua tehdä fixittiä, kuten ei tämnä Itävallassa hallitukseen noussut natsipuoluekaan halua, tämä maahanmuuttovastainen entinen Heiderin puolue.

Tämä maahanmuuttovastaisuus on teille tärkeä asia, kun voitte nyt yhdessä vastustaa sitä ja keskittyä vastustamiseen.

Mutta teidän maahanmuuttokritiikkinne ei ole todellisuudessa niin kovin tärkeä asia ja jos te joutuisitte hallitusvastuuseen, joutuisitte tekemisiin paljon tärkeämpien kysymysten kanssa ja teidän pitäisi muodostaa yhteinen puoluekanta näihin tärkeisiin kysymyksiin ja se kanta olisi ratkaiseva, koska Suomea tultaisiin johtamaan niiden kantojen perusteella jotka te siellä puolueen parissa, omassa sisäpiirissänne, keskenänne päätätte.

Kestäisikö puolueenne hajoamatta näihin tärkeisiin kysymyksiin paneutumista?

Käyttäjän jariekilpinen kuva
Jari Kilpinen Vastaus kommenttiin #17

Olemme Eu-kriittisiä ja emme halua liittovaltiota ja syvempää integraatiota.

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen Vastaus kommenttiin #27

"Olemme Eu-kriittisiä ja emme halua liittovaltiota ja syvempää integraatiota."

Siinä mielessä olette samoilla linjoilla kuin Putin, Trump ja Erdogan. Tukea tulee varmaan kaikista ilmansuunnista, eniten varmasti Putinin ilmansuunnasta.

Teidän tavoitteenne ovat yhdensuuntaisia EU:n naapureiden, kilpailijoiden ja vihollisten tavoitteiden kanssa mutta ne ovat Euroopan, eurooppalaisten ja Euroopan kansojen edun vastaisia tavoitteita.

Eurooppa, sen itäisiä osia lukuunottamatta, muodostaa kokonaisuuden joka on yhtenäinen historiallisesti, kulttuurinsa takia, yhteisen arvopohjansa takia, sekä myös taloudellisen kehityksensä osalta.

EU:n ydentyminen näyttää järkevältä tavoitteekta.

Ongelman EU:ssa muodostavat EU:hun mukaan otetut entiset itäblogin maat, mutta ne olisivat ongelma jokatapauksessa, vaikka ne olisi jätetty EU:n ulkopuolelle, kenties ne olisivat silloin suurempi ongelma, kuten Ukraina on EU:lle ongelma ja myös muut sellaiset EU:n ulkopuoliset maat joihin Putinin Venäjä yrittää ulottaa vaikutusvaltaansa.

Jos Suomi ja Balttian maat eivät olisi mukana EU:ssa, ne olisivat vaaravyöhykkeessä tulla Venäjä nielaisemiksi, kuten Ukraina, Valkovenäjä ja eteläisemmät Venäjän uudet naapurivaltiot.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Keskinäinen nokkiminen vain syö yhteenlaskettua pottia. Milloin sieltä vähästä, milloin täältä vähän enemmästä.

Ehkä parasta mitä Perussuomalaiset nyt voisivat tehdä, olisi kutsua Soini kunniapuheenjohtajaksi. Siitähän tod. näk. seuraisi kieltäytyminen, mutta se tarjous ei olisi ainakaan nokkimista.

Väyrysestä on sanottu, että Keskusta lähti Väyrysestä, mutta Väyrynen ei lähtenyt Keskustasta. Soinistahan voisi sanoa, että Soini lähti Perussuomalaisista, mutta perussuomalaisuus ei lähtenyt Soinista.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Soini sanoi johtavansa joukkojaan edestä ja nyt teki kolmannen ja lopullisen jytkynsä.

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

"Soinistahan voisi sanoa, että Soini lähti Perussuomalaisista, mutta perussuomalaisuus ei lähtenyt Soinista."

Mutta voidaan sanoa että Soinin mukana persuista lähti perussuomalaisuus lopullisesti, se mitä siitä oli vielä jäljellä silloin kun Soini lähti.

Nyt perussuomalaisuus on sinisissä ja persut on jotain ihan muuta, se on Suomen Sisu, tai homma-foorumi, tai niiden yhdistelmä.

Käyttäjän jariekilpinen kuva
Jari Kilpinen

Perussuomalaisia olemme me :)

Loikanneet ei voi olla.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Arto, perustuuko näkemyksesi tuntemiisi perussuomalaisiin vaiko median antamaan kuvaan? Moniko noista tuntemistasi on nyt sinisissä?

Käyttäjän jariekilpinen kuva
Jari Kilpinen

Perussuomalaisia on vain perussuomalaisissa.

Meiltä loikkasi Soinin hillotolpan perään ihmisiä ja he ovat nyt sinisiä. He ovat ex perussuomalaisia. Talonsapolttaneita.

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

"Arto, perustuuko näkemyksesi tuntemiisi perussuomalaisiin vaiko median antamaan kuvaan? Moni noista tuntemistasi on nyt sinisissä?"

En tunne nykyisiä perussuomalaisia, enkä sinisiä, enkä edes tiedä onko niissä jotka tunnen heidän kannattajiaan. En puhu yleensä politiikkaa siviilissä ja jos puhun, en luota siihen mistä puhiutaan, sillä usein nokakkain puhuttaessa keskustelukumppanit ovat kohteliaisuudesta samaa mieltä, niin että siitä on paha saada selvää kuka on persu, kuka sininen ja kuka on jotain muuta, se on toista täällä netissä. :)

Toisin oli joskus ennen, silloin Vennamon aikaan, silloin tunsin erään kunnallispolitikon ja kansanedustajaehdokkaan joka melkein pääsi ja tunsin joitain ihmisiä jotka tunnustautuivat aidoiksi vennamolaisiksi.

Mutta tunsin silloin jonkin aidosti natsin, eli lapuanliikkeen kannattajan ja jonkin ehta korpikommunistinkin ja paljon vankkoja maalaisliittolaisia. Mutta nyt on toisin. En tiedä kenestäkään mitä puoluetta he äänestävät.

Joudun siis näissä mielipiteissäni turvautumaan mediasta, somesta ja satunnaisista puhetilaisuuksista saamaani tietoon.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen Vastaus kommenttiin #16

Tätä vähän aavistelinkin. Vino näkemys mediassa toistui mielipiteessäsi.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes Vastaus kommenttiin #16

Vihavainen, tuskimpa sinä olit edes himona isäsi silmissää Lapuanliikkeen aikaan ?

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen Vastaus kommenttiin #22

"Vihavainen, tuskimpa sinä olit edes himona isäsi silmissää Lapuanliikkeen aikaan ?"

Lapuanliike oli lakkautettu, mutta sen henki eli, jopa erittäin voimakkaana niissä henkilöissä joista puhuin. Olivat vieläpä vähän sukua, mikä selittää sen että tulin heidän kanssaan tekemisiin.

Kyllä se lapuanliikkeen henki eli muutenkin yhteiskunnassa, muissakin puolueissa, hyvinkin pitkään ja on siitä vieläkin harmaita haikuja ilmassa, ainakin jos lukee hommafoorumia, niin sieltä se on ainakin selvästi haistettavissa tai muuten aistittavissa.

Käyttäjän eerojalkanen kuva
Mari Yritys

Hienoa, että Soini mainostaa urakalla tuota Halla-ahon ykkösaamun haastattelua. Se oli hyvä pätkä. :)

Hannu Töyri

Soini oli jo ennen tuota kesän puoluekokousta melko epäsuosittu puolueessa, mikä näkyikin siinä, että jäsenistö ei lähtenyt Soinin mukaan.

Käyttäjän RaunoKuha kuva
Rauno Kuha

En ole tavannut näissä US:n blogeissa mitään muuta puoluetta haukuttavan niin kaunaisesti kuin persuja. Ihan täytyy välillä ihmetellä. Kummastelen sitä, että mistä ovat löytyneet ne puoli miljoonaa ääntä vaaleissa. Mistä ovat löytyneet ne galluppien vajaat 10%? Ei ainakaan näistä US:n kaunaisista blogien kommentoijista. Eikä kenelläkään kommentoijista ole tullut mieleen että ne persujenkin äänestäjät ovat ihan tavallisia suomalaisia miehiä, naisia, isiä ja äitejä. Yhteistä heillä on se että he rakastavat Suomea ja suomalaista yhteiskuntaa, joka nykyisin niin suureksi viaksi luetaan.

Käyttäjän KirsiVisunen kuva
Kirsi Visunen

Jussi Halla-aho on pari päivää viikossa Brysselissä, osan viikosta puoluetoimistolla, välillä valtuustossa ja syksyn viikonloput on kiertänyt piirikokouksessa, mitä Timo Soini ei kuulemma tehnyt.

Kannanottoja ja kirjoituksia on eri aiheista.

Timo Soini syytää noita virheellisiä väittämiä, kuten yhden asian puolue, joka ei pidä paikkaansa.

Aiemmin jopa arvostamani Timo Soini näyttää yhä mustemmalta ja ilkeämmältä. Häntä on vaikea arvostaa, koska käytös on työpaikkakiusaajan.

Siinä ei auta rukousaamiaiset enää kilven kiillotuksessa.

Nyt hän on keksinyt työntää epäluulon kiilaa Laura Huhtasaaren ja Jussi Halla-ahon väliin.

Rumaa peliä.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Soini oli siinä oikeassa, että persut eivät olleet valmiita hallitukseen, nyt persut on rähisevä lauma hommafoorumilaisia, ja vaikka olisivatkin hallituskelpoisia, sinne ei koskaan enää päästä Halla-ahon aikana.

Halla-aho, Hakkarainen ja Immonen toimillaan ja kirjoituksillaan ovat antaneet kasvot perussuomalaisille, ei heitä tarvitse tuntea, tapa toimia tulee kaikille kyllä selväksi.

Omaa linjaa saa tottakai noudattaa, mutta on turha toivoa, että persut koskaan enää olisivat päättämässä Suomen asioista.

Oppositiossa saa räksyttää ja blogeja kirjoitella, mutta ihan muut puoluee hoitavat maahanmuuttopolitiikkaa tulevaisuudessa.

Se vaikuttaminen on sitten tällaista liirumlaarumia, mutta oikeasti vaikuttamisen aika on ohi.

Sitä saa mitä tilaa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset