jariekilpinen Terävöitetään maahanmuuttopolitiikkaa! Säilytetään lintukotomme!

Ihmisoikeudet ovat jakamattomia!

Ihmisoikeudet ovat jakamattomia!

 

 

Anmesty ilmoittaa että ihmisoikeudet kuuluvat kaikille. Tämä on totta, meidän kaikkien pitää saada nauttia ihmisoikeuksista.

Amnesty on vain yksi järjestö, ei sillä ole mitään valtaa vaan yrittää edistää omia mielipiteitään mutta keinot ovat vääriä.

Amnestyn esittämät keinot eivät ole ainoa oikea totuus. Me emme voi ottaa Eurooppaan Afrikan maiden liikakasvua, ongelmat pitää ratkaista Afrikassa. Ihmisoikeudet eivät ole syy päästää invaasiota maahan.

 

 

Perussuomalaiset pitää ja kunnioittaa suuresti länsimaisia arvoja ja ihmisoikeuksia ja haluaa säilyttää ja vaalia ja puolustaa niitä, mutta se ei tarkoita että maahantulijat pitää ottaa Suomeen. Ihmisoikeudet ovat jakamattomia.

 

Euroopan pitää turvata eurooppalaisten ihmisoikeudet, mihin kuuluu turvallisuus ja hyvinvoinnista huolehtiminen.

 

 

Varat

Euroopalla ei ole varaa elättää muiden maiden kansalaisia, eurooppalaisia ihmisiä elää puutteessa. Pitää ottaa taloudelliset realiteetit huomioon. Euroopassa ei ole enää rikkautta mitä voi jakaa ilman että eurooppalaiset kärsii.

 

Suomi velkaantuu ja meillä ei ole varaa elättää kaikkia, jotka tänne tulee. Mistä rahat? Suomi velkaantuu ja viime vuonnakin meni noin 2 miljardia maahantulotoimintaan.

Kun otetaan huomioon kaikki maahantulijoille tarjotut ilmaiset palvelut, poliisien lisääntynyt tarve, vankeinhoito, oikeudenkäynnit, sairaalapalvelut, maahanmuuttoviraston toimintaan liittyvät toimet.

Minne sinä laittaisit 2 miljardia? Omaan kansaan vai maahantulijoille?

Perussuomalaiset laittavat miljardit mieluummin suomalaisten hyväksi.

 

 

Turvallisuus

Euroopan turvallisuus on huonontunut ja terrori-iskuja tapahtunut paljon ja jopa Suomen Turussa tapahtui terrori-isku.

Seksuaalinen häirintä ja jopa raiskaukset ja murhat ovat lisääntyneet Euroopassa. Miten metoo-kampanja on hiljaa näistä ongelmista?

Euroopan lähiöissä on mellakoitu. Kaikissa maahanmuuttoenemmistöisissä lähiöissä on ongelmia. Tästä naapurimaa Ruotsistakin löytyy kymmeniä ongelmallisia lähiöitä: Tukholman Rinkeby ja Malmön Rosengård esimerkkeinä.

 

Meillä Suomessakin on Turun Varissuolla syntymässä maahanmuuttoenemmistöinen lähiö. Tällaiseen kehityskulkuun pitää puuttua ja laittaa rajatarkastukset takaisin, kuten sivystysmaat Ranska ja Saksakin tekevät muiden viisaiden Euroopan maiden kanssa.

Suomi ei ole rintamassa mukana. Emme halua kuorma-autoja turvaamaan kansanjuhliamme.

Holtiton maahantulo aiheuttaa rauhattomuutta, rikoksia ja terroritekoja.

 

 

Ihmisoikeudet eivät ole syy päästää invaasiota maahan.

Yksistään ilmastonmuutossopimus estää ottamasta lisää väkeä ja emme voi suurentaa Euroopan hiilijalanjälkeä.

Oman kansan turvallisuus ja hyvinvointi pitää olla ykkönen.

Liikakansoitukseen pitää löytää lääkkeet siellä missä sitä tapahtuu.

 

Mihin on unohtunut UKK:n sanoma:

Perustavoitteemme on Suomen itsenäisyyden ja riippumattomuuden turvaaminen kaikissa olosuhteissa ja sen myötä huolenpito kansalaisten turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Tämä kulkee kaiken muu edellä.

 

Kansalaisen juttu:

https://www.kansalainen.fi/amnesty-international-22-miljoonaa-siirtolaista-pitaa-tuoda-turvallisesti-eurooppaan-vaarallisen-valimeren-yli/

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (27 kommenttia)

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

"Seksuaalinen häirintä ja jopa raiskaukset ja murhat ovat lisääntyneet Euroopassa. Miten metoo-kampanja on hiljaa näistä ongelmista?"

Metoo-kampanjahan on kyllä härintään pureutunut, mutta persut sen sijaan paheksuvat seksuaalisesta häirinnästä tuomion antamista.
http://johannasirenkaplas.puheenvuoro.uusisuomi.fi...

Käyttäjän jariekilpinen kuva
Jari Kilpinen

Kerro mihin maahanmuuttajien tekemiin seksuaaliseen häirintä tapaukseen on meetoo-kampanja tarttunut?

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Varmaan lukuisiin. Metoo-kampanja ei ole mikään organisoitu järjestö, vaan globaalissa sosiaalisessa mediassa määritelty sateenvarjo kansalaisille, jotka peräänkuuluttavat parempia käytöstapoja tässä asiassa. Kyllä siellä joukossa on paljon sellaisiakin, jotka lukeutuvat niin sanottuihin "maahanmuuttokriittisiin".

Mutta jos mielikuvaksi on jäänyt se, että "metoo-kampanja" on enimmäkseen pureutunut valkoisiin heteromiehiin, niin se saattaa sitten johtua siitä, mikä on häirintätapausten valtavirtaa.

Käyttäjän jariekilpinen kuva
Jari Kilpinen Vastaus kommenttiin #3

Eipä se taida ihan noin olla. On tehty hyve siitä että valkoista mies on aina syyllinen, mutta jos kyseessä muusta maasta tullut niin silloin ollaan hiljaa yritetään vaientaa koko tapaus.

Tämä taitaa olla sitä kaksinaismoraalia, että joillekin sallittua, mutta pitäisi olla tasa-arvoista ja ihmisarvo jokaiselle.

Kerropa sitten yksi tapaus edes missä meetoo-kampanja on pureutunut maahanmuuttajan tekemään tekoon!
Vaikka tämä meetoo on vain pieni osa kirjoitusta,että voidaan kyllä paneutua muuhun osuuteen myös

Käyttäjän jussikangasluoma kuva
Jussi Kangasluoma Vastaus kommenttiin #4

Nyt taidat ymmärtää tuon #metoo kampanjan väärin. Sen tarkoitus on nostaa esille arjen seksuaalinen häirintä, joka ei ole aikaisemmin noussut uutiseksi. Ja sitä ei johdeta mistään vaan tuon hashtagin avulla kerrotaan oma tarina.

"Kerropa sitten yksi tapaus edes missä meetoo-kampanja on pureutunut maahanmuuttajan tekemään tekoon!"

Joka kerta kun joku tällaisen somessa kertoi. Ota suosikkisomesi esille ja etsi hashtagilla. Löydät tuhansia tapauksia. Sinä nyt keskityt vain niihin julkisuuden henkilöihin, jotka ovat ylittäneet uutiskynnyksen ja valitat sitä, miksi heistä kukaan ei olekaan maahanmuuttaja.

Käyttäjän jariekilpinen kuva
Jari Kilpinen Vastaus kommenttiin #15

Ei tuo taida ihan noin puhtoista olla :)
Eiköhän nimenomaan media ole tarkoitus saada mukaan näissä tapauksissa mistä meetoo-kampanja tunnetaan.

Käyttäjän jussikangasluoma kuva
Jussi Kangasluoma Vastaus kommenttiin #18

Mutta ymmärrät nyt sen väärin, että kyseessä olisi kampanja, jota ohjaillaan jostain ja tietoisesti jätetään maahanmuuttajat sen ulkopuolelle ja se kohdistetaan valkoisiin miehiin. Kaikki ne tarinat kertovat ongelmista yksittäisissä yhteisöissä ja esim. hashtagin alkulähde on matalatuloisten värillisten yhteisössä Yhdysvalloissa.

Jos sinusta tuntuu, että sinun yhteisössäsi syyllistetään valkoisia niin se todennäköisesti johtuu siitä, että yhteisösi koostuu pääsääntöisesti valkoisista ihmisistä.

Käyttäjän jariekilpinen kuva
Jari Kilpinen Vastaus kommenttiin #21

Ruotsin #metoo-uutisointi meni överiksi - miehiä syytettiin liian heppoisin perustein, 10 lehdelle langettava päätös
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2018062522010347...

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren

"Jokaiselle kuuluu kukkakaali!"

Ihmisoikeudet ja ihmisarvo on kyllä käsitteinä vähintään yhtä läpeensä raiskattuja kuin rasismi ja vihapuhe joista ensimmäisistä jää käteen se, että ovat jotain hyvää ja kivaa ja jälkimmäiset taas ikävää ja pahaa.

Ensin pitäisi valita puhutaanko kanttilaisesta filosofiasta parin sadan vuoden takaa vaiko mistä jonka mukaan ihminen on arvo itsessään. Sitten voi siirtyä siihen miten filosofointi konkretisoituu reaalimaailmassa jossa 80 vuota sitten tehtiin lappu kantilaisista arvoista, ihmisoikeuksien julistus, ja joka on vuosien saatossa otettu eri astein vastaan ja jossain päin palloa ei lainkaan. Piskuinen Suomi on tässä kummajainen koska täällä suuri osa arvofilosofiaa on ratifioitu oikein laeiksi asti kun taas monessa muussa maasssa on näin ei ole.

Eli lämsimaisen filosofian yhdessä haarassa juu, ihmisoikeudet ja ihmisarvo, muissa filosofioissa ei niinkään ja reeaalimaailman tasolla ei todellakaan joten propaganda järjestö Amnestyn "Jokaiselle kuuluu kukkakaali siksi 22 miljoonaa afrikkalaista Eurooppaan!" on sitä ihteään.

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Ihmisoikeusjärjestöt vaatii isoon ääneen Espanjaa purkamaan Afrikan mantereen puolella olevan raja-aidan. Se kuulemma loukkaa ihmisoikeuksia koska piikkilangat vahingoittavat sen laittomia ylittäjiä.

https://www.welt.de/politik/ausland/article1775497...

Käyttäjän jariekilpinen kuva
Jari Kilpinen

Näiden ihmisoikeusjärjestöjen pitäisi ajatella myös eurooppalaisten ihmisarvoa ja oikeuksia.

Käyttäjän Lokari kuva
Pekka Pihlanto

"Euroopan pitää turvata eurooppalaisten ihmisoikeudet, mihin kuuluu turvallisuus ja hyvinvoinnista huolehtiminen."

Tässä on kyllä perää. Eräänä ydinasiana Euroopan ja EU:n ihmisoikeustilanteessa on se, että jossakin vaiheessa maahanmuuttajien ihmisoikeuksista huolehtiminen alkaa vaarantaa EU-kansalaisten ihmisoikeuksia. Kiistattomasti heilläkin on ihmisoikeudet, vaikka elävätkin hyvinvoinnissa.

Nyt eri tahot ovat jyrkästikin eri mieltä siitä, missä tämä raja tulee vastaan. Maahanmuuton varauksettomat kannattajat eivät mieti tätä rajaa lainkaan tai pitävät sitä vielä niin kaukana olevana, että kysymys on puhtaasti teoreettinen.

Toinen ryhmä taas on huolestunut jo nykynäkymistä ja haluaa aikaista varautumista, koska sitten kun kriisi on päällä, on käytettävissä vain huonoja, paniikkiratkaisuja.

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Euroopassa se kriisi on jo päällä kun monessa paikassa alueen hallinta ei ole enää viranomaisten käsissä.

Käyttäjän Lokari kuva
Pekka Pihlanto

Näin voi sanoa. Kriisitietoisuus onkin EU:ssa ja joissakin jäsenmaissa heräämässä - toki hyvin varovaisesti, kuten asian luonteeseen kuuluu. Ei toki sentään Suomessa. Vai olisiko pääministerin lausunto asiasta Kultarannassa pieni oire heräämisestä?

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Mitäs jos vietäisiin niiltä lapset Trumpin tyyliin, se vois olla persuillekin sopiva tapa hotaa mahdollisia tulijoita.

Eihän Trump voi olla väärässä, kysykää vaikka Huhtasaarelta.

Mahtaa Trumppia hiukan harmittaa, kun omakin puolue on vastaan hänen parhaita ajatuksiaan.

Käyttäjän jariekilpinen kuva
Jari Kilpinen

Vaikka niin rakastatkin meitä, niin älä kuitenkaan meidän nimissä ala esittää omia näkemyksiä.

Tuo miten Trump hoitaa maataan ei ole tämän blokin aihe.

Ymmärtääkseni Huhtasaari ei ole näin sanonut, mutta sekään ei ole blokin aihe.

Minä en tunne mitä republikaanit on mieltä asiasta, mutta sekään ei ole blokin aihe.

Pysytäänkö aiheessa. Voit aloittaa vaikka itse siitä aiheesta jos kiinnostaa

Kiitti.

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Koskahan koittaa se aika kun petteri pystyy vastaamaan ite aiheeseen?

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Tää aihe on niin kaluttu ja tämäkin blogisti on tästä kirjoittanut ainakin kymmenen blogia, ja tämä aihe on persujen kuplan aihe, joten ehdotin siihen uutta näkökulmaa, sillä eikö maahanmuuttajien estäminen keinolla millä hyvänsä ole persuille tärkeää.

Mä vastaa niinkuin mua huvittaa, sananvapaus katsos :)

Käyttäjän jariekilpinen kuva
Jari Kilpinen

Tätä aihetta on puitu ja puidaan, koska on tärkeä ja pitää saada muutos aikaiseksi.

Kun esiintyy asian käsittelyä jossain mediassa, niin hyvä kertoa että näinkin voi ajatella.

Tosiaan ihmisarvo on tärkeä, mutta myös meidän eurooppalaisten ihmisarvo ja oikeudet.

Jos asiassa ei pysytä, niin voidaan poistaa asiaan liittymättömät kommentit.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala Vastaus kommenttiin #16

Persut tätä asiaa Suomessa pui, ja sen on hieno asia, muille puolueille jää sitten ne päätökset tehtäviksi.

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

On huomattu että sua ei paljon "säännöt" kiinnosta.

"Kirjoita rakentavasti, asiallisesti ja keskustelua edistävästi.
Älä esitä sukupuoleen, ikään, syntyperään, kieleen, uskontoon, vammaisuuteen tai henkilökohtaisiin ominaisuuksiin kohdistettuja asiattomuuksia.
Älä levitä huhuja tai valheita.
Käytä asiallista ja hyvää kieltä, älä kiroile."

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren Vastaus kommenttiin #17

Kohta "Älä levitä huhuja tai valheita" on varsinkin humoristinen jonka nojalla 99% divaristin naputuksista tulisi poistaa. Aihe ei ole turha ja loppuun käsitelty vaan voi kaataan Saksan hallituksen ja pitäisi olla juuri näiden eu - fananatiikkojen huulilla aamusta iltaan koska vaikka on totta, että Suomessa juuri nyt on vähän hiljaisempaa tämä hiljausuus ei riipu meistä mitenkään vaan muiden maiden toimista ja kaikkialla muualla maahamuutto kaikkine tulokulmineen on jossei kaikkein tärkein aihe niin ainakin top 3:ssa.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala Vastaus kommenttiin #19
Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Suomessa juuri nyt on vähän hiljaisempaa"

Suvikset huomasi että koko Eurooppa on täynnä rasisteja nyt kun Merkelkin ilmoittautui rasistiksi Halla-ahon linjalle.

Käyttäjän jannekejo kuva
Janne Kejo

"...ongelmat pitää ratkaista Afrikassa..."

Olen samaa mieltä. Afrikan rikkauksien ryöstäminen pitää lopettaa.

Yhteiskuntamme suuria valheita: Kehitysapu

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Toivotaan, että EU pääsee sopimukseen turvapaikanhakijoiden kohtalosta, asiantuntijat ovat kuitenkin melko skeptisiä, kun puhutaan vastaanottokeskusten perustamisesta Afrikkaan.

Sen alueen maat eivät ole kauhen innostuneita ymärrettävästi, ja pakottaa ei voi, joten hankalaa se tulee olemaan, mutta toivotaan parasta.

Tietysti Suomi voisi tarjoutua tällaisen keskuksen kotipaikaksi, se olisi hyvä idea. :)

Sieltä sitten joutuu jokainen EU-maa ottamaan pakolaisia, eli Suomenkin osuus varmasti kasvaa, se olisi ihan hyvä, että pakolaiskiintiötä nostettaisiinkin reilusti, niin silloin ei olisi niin paljon turvattoman matkan kautta tulijoita.

Ja rahaa sinne tarvitaan paljon, eli ei se rahanmeno taida kuitenkaan loppua.

Jos tällainen järjestelmä tulisi, se olisi siinäkin mielessä hyvä, että sitten ei enää perssuomalaista puoluettakaan tarvittaisi mihinkään, koska ei heille jäisi mitään valitettavaa. :)

Käyttäjän jariekilpinen kuva
Jari Kilpinen

Vastaanottokeskuksista Euroopan ulkopuolelle oli kyse ja niille paikka löytyy, jos halutaan perustaa.
Tämä tulisi todellakin halvemmaksi kun eläminen siellä on paljon halvempaa ja myös poliisien ajankäyttöä voidaan kohdentaan uudelleen ja oikeuslaitoksen resursseja.
Suremaan jäisivät Luona ja muut VOK busineksessa rikastuneet ja lakimiehet, kun loppuisi helppo raha oleskelulupatehtailussa.

Petterille tiedoksi että Suomi kuuluu Eurooppaan.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset